WHIRLPOOL Mašina za pranje veša TDLRB 6240SS EU/N bela

WHIRLPOOL Mašina za pranje veša TDLRB 6240SS EU/N bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SAMOSTOJEĆA MAŠINA: Ova Whirlpool mašina za pranje veša je samostojeći model, što znači da je možeš postaviti bilo gde u svom domu bez potrebe za posebnim ugradnim pros... Pročitaj ceo opis
69.945,00 DIN -35 %
45.289,50 DIN
-35 %69.945,00 DIN
sa dostavom 46.779,50 DIN
Cena sa dostavom
46.779,50 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 17.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod WHIRLPOOL Mašina za pranje veša TDLRB 6240SS EU/N bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Broj obrtaja centrifuge (u okr./min)
1200 obr/min
Dubina (cm)
60 cm
Maksimalna težina (u kg)
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CCEB20
Prijavi grešku
• SAMOSTOJEĆA MAŠINA: Ova Whirlpool mašina za pranje veša je samostojeći model, što znači da je možeš postaviti bilo gde u svom domu bez potrebe za posebnim ugradnim prostorom.
• ENERGETSKI RAZRED: Ušteda energije je važna, a sa energetskim razredom C, ova mašina za pranje veša obezbeđuje efikasno pranje uz manju potrošnju električne energije.
• KAPACITET I CENTRIFUGA: Sa kapacitetom od 6 kg, ova mašina je idealna za domaćinstva srednje veličine, a brzina centrifuge od 1200 obrtaja u minuti garantuje dobro oceđen veš.
• PROGRAMI PRANJA: Raznovrsni programi pranja, uključujući Eco 40-60, omogućavaju ti da prilagodiš pranje različitim vrstama tkanina i stepenu zaprljanosti veša.
• ODLOŽENI START: Fleksibilnost u pranju veša ti pruža opcija odloženog starta, koja ti omogućava da mašinu podesiš da počne sa radom kada to tebi najviše odgovara.

Tražiš pouzdanu mašinu za pranje veša koja će se lako uklopiti u prostor tvoje kuće ili stana? Whirlpool TDLRB 6240SS EU/N je samostojeći model koji ti pruža slobodu postavljanja bez komplikacija. Energetski efikasna, sa klasom C, ova mašina ne samo da čuva okolinu već i tvoj novčanik, smanjujući troškove struje.

Njen kapacitet od 6 kg je savršen za svakodnevne potrebe pranja, dok brzina centrifuge od 1200 obrtaja u minuti osigurava da tvoj veš bude temeljno opran i spremno oceđen. Različiti programi pranja, uključujući specijalizovane programe za pamuk i eko pranje, pružaju ti mogućnost da izabereš najoptimalniji način pranja za svaku vrstu veša.

Dodatna pogodnost je opcija odloženog starta, koja ti omogućava da mašinu napuniš vešom i podesiš da počne sa radom u vreme koje ti najviše odgovara, bilo da je to noću ili dok si na poslu. Uz potrošnju vode od samo 43 l za ECO program, ova mašina je i štedljiva kada je reč o potrošnji vode.

Uživaj u čistom i sveže opranom vešu bez muke. Izaberi Whirlpool TDLRB 6240SS EU/N mašinu za pranje veša i olakšaj sebi svakodnevne kućne poslove. Poseti našu stranicu i saznaj više o ovom efikasnom uređaju koji će postati nezamenljiv deo tvog domaćinstva.
WHIRLPOOL Mašina za pranje veša TDLRB 6240SS EU/N bela
WHIRLPOOL Mašina za pranje veša TDLRB 6240SS EU/N bela
45.289,50 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka