AORUS WATERFORCE X 240

AORUS WATERFORCE X 240

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: AORUS WATERFORCE X 240 je dizajniran da bude kompatibilan sa širokim spektrom procesorskih ležišta, uključujući AMD AM4, TR4, TRX40 i razne Intel socket... Pročitaj ceo opis
36.852,00 DIN -21 %
29.082,70 DIN
-21 %36.852,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 19.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod AORUS WATERFORCE X 240. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CCE90F
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: AORUS WATERFORCE X 240 je dizajniran da bude kompatibilan sa širokim spektrom procesorskih ležišta, uključujući AMD AM4, TR4, TRX40 i razne Intel sockete, što ga čini idealnim izborom za različite konfiguracije.

• PERFORMANSE: Sa dva visokokvalitetna ventilatora koji obezbeđuju protok vazduha od 16.92 do 60.07 cfm i vazdušni pritisak od 0.25 do 3.14 mmH2O, ovaj vodeni hladnjak garantuje efikasno odvođenje toplote sa tvog procesora.

• TIŠINA: Uprkos visokim performansama, ventilatori na AORUS WATERFORCE X 240 rade sa nivoom buke od samo 7.9 do 37.6 dBA, omogućavajući ti da se fokusiraš na rad ili igru bez ometanja.

• DIZAJN: Robustan i elegantan, sa pumpom i ventilatorima crne boje, ovaj vodeni hladnjak ne samo da efikasno hladi tvoj sistem, već i doprinosi estetici tvog računara.

• MATERIJALI: Izrađen od kvalitetnog aluminijuma, AORUS WATERFORCE X 240 je dizajniran da traje, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu i pouzdanost.

AORUS WATERFORCE X 240 je vrhunski izbor za sve koji traže efikasno i tiho rešenje za hlađenje procesora. Sa svojom širokom kompatibilnošću, možeš biti siguran da će se savršeno uklopiti u tvoj sistem. Performanse hlađenja su impresivne, zahvaljujući dvostrukim ventilatorima koji obezbeđuju optimalan protok vazduha i pritisak, dok istovremeno održavaju nisku buku, omogućavajući ti da uživaš u tišini tokom rada ili igre.

Elegantan dizajn u crnoj boji čini ga ne samo funkcionalnim, već i atraktivnim dodatkom tvom računaru. Kvalitetni materijali osiguravaju da će ovaj hladnjak biti pouzdan partner tvoje računarske konfiguracije dugi niz godina.

Uveri se u superiornost AORUS WATERFORCE X 240 i pruži svom procesoru hlađenje koje zaslužuje. Ne dozvoli da visoke temperature utiču na performanse tvog računara. Izaberi kvalitet, izaberi AORUS WATERFORCE X 240.
AORUS WATERFORCE X 240
AORUS WATERFORCE X 240
29.082,70 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka