VESTERN DIGITAL HDD čvrsti disk 3,5 6TB VD PURPLE liPover

VESTERN DIGITAL HDD čvrsti disk 3,5" 6TB VD PURPLE liPover

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET: 6TB prostora za skladištenje podataka omogućava ti da sačuvaš ogromnu količinu informacija, video nadzora i drugih važnih podataka bez brige o nedostatku pro... Pročitaj ceo opis
29.804,00 DIN -28 %
21.594,60 DIN
-28 %29.804,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.45.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod VESTERN DIGITAL HDD čvrsti disk 3,5" 6TB VD PURPLE liPover. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Kapacitet diska (u GB)
6000 GB
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CCE6CB
Prijavi grešku
• KAPACITET: 6TB prostora za skladištenje podataka omogućava ti da sačuvaš ogromnu količinu informacija, video nadzora i drugih važnih podataka bez brige o nedostatku prostora.
• KOMPATIBILNOST: Dizajniran za rad sa do 64 nadzorne kamere, ovaj hard disk je idealan za sigurnosne sisteme sa više od osam ležišta, pružajući pouzdanost i stabilnost.
• BRZINA PRENOSA: Uživaj u brzom prenosu podataka zahvaljujući SATA interfejsu sa brzinama do 6Gb/s, što ti omogućava efikasno upravljanje i prenos velikih datoteka.
• TEHNOLOGIJA SNIMANJA: CMR (Conventional Magnetic Recording) tehnologija snimanja osigurava visoku pouzdanost i performanse diska, što je ključno za sisteme koji rade 24/7.
• RADNA TEMPERATURA: Hard disk je dizajniran da izdrži radne temperature od 0°C do 65°C, što osigurava stabilan rad u različitim uslovima i okruženjima.

Western Digital HDD 3,5" 6TB VD PURPLE liPover je pouzdan i izdržljiv izbor za tvoje potrebe skladištenja podataka. Sa kapacitetom od 6TB, imaš dovoljno prostora da sačuvaš sve što ti je potrebno, od ličnih dokumenata do obimnih video nadzora. Njegova kompatibilnost sa sigurnosnim sistemima čini ga idealnim za profesionalnu upotrebu, dok brzina prenosa podataka osigurava da tvoji fajlovi budu uvek dostupni kada ti zatrebaju.

Zahvaljujući CMR tehnologiji snimanja, ovaj hard disk pruža visoku pouzdanost i performanse, što je neophodno za sisteme koji moraju neprekidno da rade. Bez obzira na to da li se koristi za lične potrebe ili u poslovnom okruženju, ovaj hard disk je dizajniran da izdrži i pruži optimalne rezultate.

Radne temperature od 0°C do 65°C garantuju da će tvoji podaci biti sigurni čak i u ekstremnim uslovima. Ovaj hard disk je stvoren da izdrži, što ti pruža dodatni mir kada su u pitanju tvoji važni podaci.

Ukoliko tražiš pouzdan i prostran hard disk za tvoje sigurnosne sisteme ili velike količine podataka, Western Digital HDD 3,5" 6TB VD PURPLE liPover je pravi izbor za tebe. Poseti našu stranicu i saznaj više o ovom proizvodu koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe za skladištenjem podataka.
VESTERN DIGITAL HDD čvrsti disk 3,5" 6TB VD PURPLE liPover
VESTERN DIGITAL HDD čvrsti disk 3,5" 6TB VD PURPLE liPover
21.594,60 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka