TARGUS Ranac za notebook 15.6" TSB96201GL Geolite Advanced plavi

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: Ranac je dizajniran za nošenje i zaštitu laptopova veličine od 12.5 do 15.6", sa posebnim Multi-Fit držačem koji obezbeđuje sigurnost i stabilnost uređa... Pročitaj ceo opis
3.800,00 DIN
Istaknute ponude
?

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 10.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o bcgroup ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.45.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi

Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CBD529
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: Ranac je dizajniran za nošenje i zaštitu laptopova veličine od 12.5 do 15.6", sa posebnim Multi-Fit držačem koji obezbeđuje sigurnost i stabilnost uređaja.
• UDOBNOST: Ergonomski dizajnirane i podesive naramenice, zajedno sa naprednom zadnjom pločom sa mrežom, pružaju maksimalnu udobnost prilikom nošenja.
• ORGANIZACIJA: Ranac sadrži praktičan prednji džep sa patentnim zatvaračem i bočne džepove od mreže, idealne za flašice sa vodom i manje predmete, što omogućava lako organizovanje i pristup vašim stvarima.
• PRAKTIČNOST: Integrisani sistem provlačenja kroz trolu omogućava jednostavno postavljanje rancara na kolica, što je posebno korisno tokom putovanja ili nošenja težih tereta.
• IZDRŽLJIVOST: Izrađen od kombinacije PU/Nylon materijala, ovaj ranac je lagan (samo 0.65kg) i otporan na različite vremenske uslove, što ga čini idealnim saputnikom u svim avanturama.

TARGUS Ranac za notebook TSB96201GL Geolite Advanced je savršen izbor za profesionalce i one koji su stalno u pokretu. Sa svojim sofisticiranim dizajnom, ovaj ranac ne samo da štiti tvoj laptop, već i pruža udobnost i funkcionalnost bez kompromisa.

Razmišljajući o svakodnevnim izazovima, dizajneri su kreirali ranac sa posebnim odeljkom za laptop, koji osigurava da tvoj uređaj ostane ušuškan i zaštićen od udaraca. Osim toga, odvojeni odeljak za lične stvari omogućava ti da sve što ti je potrebno bude organizovano i lako dostupno.

Za one koji često putuju, ovaj ranac je nezamenljiv pratilac. Zahvaljujući integrisanom sistemu za provlačenje kroz trolu, tvoj ranac će biti sigurno postavljen na kolica, oslobađajući te dodatnog tereta.

Uz ograničenu doživotnu garanciju, možeš biti siguran da je TARGUS Ranac za notebook TSB96201GL Geolite Advanced dugotrajan izbor. Ne propusti priliku da unaprediš svoje putovanje i svakodnevne aktivnosti sa ovim elegantnim i praktičnim rancem. Dodaj ga u svoju kolekciju još danas!
TARGUS Ranac za notebook 15.6" TSB96201GL Geolite Advanced plavi
TARGUS Ranac za notebook 15.6" TSB96201GL Geolite Advanced plavi
3.800,00 DIN
u bcgroup

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka