GIGABYTE Grafička kartica AMD Radeon RX 6600 EAGLE 8GB GV-R66EAGLE-8GD crna

GIGABYTE Grafička kartica AMD Radeon RX 6600 EAGLE 8GB GV-R66EAGLE-8GD crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• GRAFIČKI PROCESOR: AMD Radeon RX 6600 pruža izvanredne performanse za igre i aplikacije. Sa 1792 unificiranih procesora i radnim taktom do 2.491 MHz, ova kartica je spr... Pročitaj ceo opis
29.536,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 22.19.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GIGABYTE Grafička kartica AMD Radeon RX 6600 EAGLE 8GB GV-R66EAGLE-8GD crna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Kapacitet memorije (u GB)
8
Proizvođač GPU
AMD
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB727F
Prijavi grešku
• GRAFIČKI PROCESOR: AMD Radeon RX 6600 pruža izvanredne performanse za igre i aplikacije. Sa 1792 unificiranih procesora i radnim taktom do 2.491 MHz, ova kartica je spremna za sve izazove.

• MEMORIJA: Opremljena sa 8 GB GDDR6 memorije i brzinom od 14.000 MHz, ova grafička kartica garantuje glatko izvođenje i brz prenos podataka.

• PRIKLJUČCI: Dvostruki DisplayPort 1.4a i HDMI 2.1 priključci omogućavaju povezivanje više monitora i podršku za najnovije standarde u prikazu slike.

• HLAĐENJE: Windforce 3X sistem hlađenja sa tri ventilatora obezbeđuje efikasno odvođenje toplote, čime se osigurava stabilnost i dugotrajnost komponenti.

• REZOLUCIJA: Podržava maksimalnu digitalnu rezoluciju do 7.680 x 4.320, omogućavajući kristalno čistu sliku na više monitora istovremeno.

Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G grafička kartica je pravi izbor za sve koji traže pouzdanost i moć u svetu digitalne zabave i rada. Sa naprednim AMD Radeon RX 6600 čipom, ova kartica nudi visoke performanse koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Uz 8GB GDDR6 memorije, tvoji omiljeni naslovi i aplikacije će raditi bez problema, a ti ćeš uživati u brzom i fluidnom iskustvu.

Zahvaljujući raznovrsnim priključcima, možeš lako povezati više monitora i uživati u visokoj rezoluciji bez kompromisa. Windforce 3X hlađenje osigurava da tvoja grafička kartica ostane hladna čak i tokom intenzivnog korišćenja, što doprinosi njenom dugovečnom radu.

Bez obzira da li si strastveni gejmer ili profesionalac koji zahteva visoke performanse, Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G je spreman da ispuni tvoja očekivanja. Uživaj u detaljima i fluidnosti koje pruža vrhunska tehnologija.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje računarsko iskustvo. Otkrij nove mogućnosti i podigni svoje korisničko iskustvo na viši nivo. Dodaj Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G u svoju kolekciju komponenti i oslobodi pun potencijal svojih digitalnih avantura.
GIGABYTE Grafička kartica AMD Radeon RX 6600 EAGLE 8GB GV-R66EAGLE-8GD crna
GIGABYTE Grafička kartica AMD Radeon RX 6600 EAGLE 8GB GV-R66EAGLE-8GD crna
29.536,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka