EPSON Mastilo crno 115

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: Epson 115 mastilo je dizajnirano specifično za upotrebu sa EcoTank L8160 i L8180 štampačima, obezbeđujući besprekoran rad i kvalitet štampe.

• KA...
Pročitaj ceo opis
3.499,00 DIN -40 %
2.099,00 DIN
-40 %3.499,00 DIN
sa dostavom 2.448,00 DIN
Cena sa dostavom
2.448,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 22.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod EPSON Mastilo crno 115. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB271B
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: Epson 115 mastilo je dizajnirano specifično za upotrebu sa EcoTank L8160 i L8180 štampačima, obezbeđujući besprekoran rad i kvalitet štampe.

• KAPACITET: Sa kapacitetom od 70ml, ovo originalno Epson mastilo omogućava dugotrajno štampanje bez potrebe za čestim dopunjavanjem, štedeći vreme i novac.

• ORIGINALNOST: Kao originalni Epson proizvod, ovo mastilo garantuje optimalne performanse i izdržljivost vašeg štampača, uz očuvanje garancije na uređaj.

• KVALITET ŠTAMPE: Crno mastilo visokog kvaliteta osigurava oštre i jasne otiske, idealno za profesionalne dokumente i fotografije koje zahtevaju preciznost i dubinu crne boje.

• EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO: Epsonova EcoTank tehnologija omogućava manje otpada i više štampanja, doprinoseći očuvanju životne sredine.

Originalno Epson 115 mastilo crne boje je neophodan dodatak za tvoj EcoTank L8160 ili L8180 štampač. Sa kapacitetom od 70ml, omogućava ti da štampaš veliki broj stranica bez brige o potrebi za čestim dopunjavanjem. Kao originalni Epson proizvod, osigurava da tvoj štampač radi glatko i efikasno, produžavajući njegov vek trajanja i očuvajući kvalitet štampe na najvišem nivou.

Zahvaljujući visokokvalitetnom crnom mastilu, tvoji dokumenti i fotografije će izgledati profesionalno, sa jasnim i oštrim tekstom i slikama. Osim toga, EcoTank tehnologija smanjuje otpad i povećava efikasnost štampanja, što je odlično za tvoj budžet i okolinu.

Ne dozvoli da tvoj štampač ostane bez mastila kada mu je najpotrebnije. Izaberi Epson 115 mastilo i uživaj u dugotrajnom kvalitetu i pouzdanosti. Naruči odmah i osiguraj da tvoji otisci budu besprekorni svaki put.
EPSON Mastilo crno 115
EPSON Mastilo crno 115
2.099,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka