REMINGTON Trimer za bradu MB3000

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PRECIZNO PODREZIVANJE: Sa minimalnom dužinom dlake od 0,4 mm i maksimalnom dužinom kose od 1,8 cm, Remington MB3000 omogućava ti da precizno oblikuješ svoju bradu ili b... Pročitaj ceo opis
3.923,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod REMINGTON Trimer za bradu MB3000. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB1057
Prijavi grešku
• PRECIZNO PODREZIVANJE: Sa minimalnom dužinom dlake od 0,4 mm i maksimalnom dužinom kose od 1,8 cm, Remington MB3000 omogućava ti da precizno oblikuješ svoju bradu ili bradu od par dana.

• BEŽIČNA UPOTREBA: Zahvaljujući AAA bateriji, ovaj trimer možeš koristiti gde god poželiš, bez ograničenja koja donosi kabl.

• ERGONOMSKI DIZAJN: Dizajniran da lepo leži u ruci, Remington MB3000 pruža udobnost i kontrolu tokom trimovanja.

• LAKOĆA UPOTREBE: Uz priložena uputstva, koristi trimer bez muke i uživaj u savršeno oblikovanoj bradi svaki put.

• KVALITETNO PAKOVANJE: Trimer dolazi u praktičnoj kutiji, što ga čini idealnim i kao poklon.

Remington MB3000 B3 Serija Aparata za podrezivanje brade je tvoj pouzdani partner u održavanju uredne i stilizovane brade. Sa ovim aparatom, možeš lako postići izgled brade kakav želiš, bilo da je to uredna cela brada ili moderna brada od par dana. Zahvaljujući baterijskom napajanju, trimer je uvek spreman za upotrebu, a njegov ergonomski dizajn osigurava da trimovanje bude jednostavno i prijatno.

Bez obzira na to da li si kod kuće ili na putu, Remington MB3000 je tu da ti pomogne da uvek izgledaš besprekorno. Lakoća upotrebe je zagarantovana, jer su uputstva jasna i prilagođena svakome. Ne moraš da brineš o kablovima i traženju utičnice, tvoj trimer je uvek spreman za akciju.

Kvalitetno pakovanje čini ovaj trimer odličnim izborom za poklon nekome kome je stalo do svog izgleda. Bilo da se radi o rođendanu, prazniku ili nekoj drugoj posebnoj prilici, Remington MB3000 je poklon koji će sigurno biti cenjen.

Ne propusti priliku da svoju bradu učiniš savršenom. Naruči svoj Remington MB3000 trimer danas i uživaj u preciznosti i stilu koji pruža. Tvoja brada zaslužuje najbolje!
REMINGTON Trimer za bradu MB3000
REMINGTON Trimer za bradu MB3000
3.923,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka