GORENJE Mašina za sušenje veša DNA82 crno-bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET SUŠENJA: 8 kg omogućava sušenje veće količine veša odjednom, što štedi vreme i energiju
• PROGRAMI SUŠENJA: 15 različitih programa pruža fleksibilnost i pr...
Pročitaj ceo opis
71.613,00 DIN
sa dostavom 73.103,00 DIN
Cena sa dostavom
73.103,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GORENJE Mašina za sušenje veša DNA82 crno-bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB104B
Prijavi grešku
• KAPACITET SUŠENJA: 8 kg omogućava sušenje veće količine veša odjednom, što štedi vreme i energiju
• PROGRAMI SUŠENJA: 15 različitih programa pruža fleksibilnost i prilagođavanje sušenja različitim vrstama tkanina i potrebama
• TEHNOLOGIJE: TwinAir i WaveActive bubanj osiguravaju ravnomerno sušenje i manje gužvanja, dok funkcija Refresh osvežava veš bez pranja
• KORISNIČKI INTERFEJS: Elektronsko upravljanje sa LED ekranom i indikatorom preostalog vremena čini upotrebu mašine jednostavnom i intuitivnom
• DODATNE FUNKCIJE: Dečija sigurnosna zaštita, osvetljenje bubnja i odloženi start povećavaju bezbednost i komfor pri korišćenju mašine


U potrazi si za pouzdanom mašinom za sušenje veša koja će ti olakšati svakodnevne obaveze? GORENJE mašina za sušenje veša DNA82 je pravi izbor za tebe. Sa kapacitetom sušenja od 8 kg, ova mašina je idealna za porodice koje trebaju efikasno i brzo sušenje veša.

Zahvaljujući 15 različitih programa sušenja, možeš birati između raznih opcija, uključujući specijalne programe za peškire, posteljinu, sportsku odeću i delikatne tkanine. Svaki program je dizajniran da pruži optimalne rezultate sušenja za svaku vrstu tkanine.

Inovativne tehnologije kao što su TwinAir sistem koji omogućava dvosmerno ubacivanje vazduha i WaveActive bubanj, osiguravaju da tvoj veš bude ravnomerno osušen i manje izgužvan. Funkcija Refresh je idealna za brzo osvežavanje veša bez potrebe za pranjem, dok osvetljenje bubnja olakšava utovar i istovar veša.

Kontrolisanje mašine je jednostavno zahvaljujući elektronskom upravljanju sa LED ekranom, a indikator preostalog vremena ti omogućava da uvek znaš koliko je vremena ostalo do kraja sušenja. Dečija sigurnosna zaštita i mogućnost odloženog starta pružaju dodatnu bezbednost i fleksibilnost u planiranju svakodnevnih aktivnosti.
GORENJE Mašina za sušenje veša DNA82 crno-bela
GORENJE Mašina za sušenje veša DNA82 crno-bela
71.613,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka