ASUS Matična ploča Tuf Gaming H770-PRO WiFi

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• DDR5 MEMORIJA: ASUS TUF GAMING H770-PRO WIFI podržava najnoviju DDR5 memoriju sa brzinama do 7.000MHz+ (O.C.), omogućavajući ti da iskoristiš pun potencijal svojih igar... Pročitaj ceo opis
31.514,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ASUS Matična ploča Tuf Gaming H770-PRO WiFi. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB0FB8
Prijavi grešku
• DDR5 MEMORIJA: ASUS TUF GAMING H770-PRO WIFI podržava najnoviju DDR5 memoriju sa brzinama do 7.000MHz+ (O.C.), omogućavajući ti da iskoristiš pun potencijal svojih igara i aplikacija.

• PROŠIRENJE I SKLADIŠTENJE: Sa 1x PCI Express 5.0 i 4x M.2 interfejsima, ova matična ploča pruža obilje opcija za proširenje i brzo skladištenje, što je idealno za napredne igračke konfiguracije.

• ROBUSTAN DIZAJN: Izrađena sa komponentama vojne klase, ova matična ploča je testirana na izdržljivost, garantujući stabilnost i pouzdanost za dugotrajno korišćenje.

• BOGATSTVO PRIKLJUČAKA: Sa zadnjim panelom koji uključuje HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, USB 3.2, i Wi-Fi antenske konektore, ASUS TUF GAMING H770-PRO WIFI nudi sve što ti je potrebno za povezivanje različitih uređaja.

• ESTETIKA I STIL: TUF GAMING serija je poznata po svom jedinstvenom dizajnu, a H770-PRO WIFI model dolazi sa utisnutim natpisom i geometrijskim elementima koji odražavaju njen kvalitet.

ASUS TUF GAMING H770-PRO WIFI matična ploča je pravi izbor za tebe ako tražiš kombinaciju vrhunskih performansi, izdržljivosti i estetike. Sa podrškom za najnovije DDR5 memorije i naprednim opcijama za proširenje, ova ploča je spremna da podnese zahtevne igračke maratone. Inženjerski osmišljena da izdrži, sa komponentama vojne klase i sveobuhvatnim hlađenjem, obezbeđuje pouzdanost koju očekuješ od TUF serije. Estetski, izdvaja se svojim prepoznatljivim TUF dizajnom, koji će se savršeno uklopiti u tvoj igrački prostor. Uz bogat izbor priključaka, uključujući i najnovije video izlaze i USB standarde, ova matična ploča je spremna za sve izazove. Izgradi svoj sistem sa poverenjem i uživaj u ig bez kompromisa. Iskoristi priliku i unapredi svoje igračko iskustvo već danas!
ASUS Matična ploča Tuf Gaming H770-PRO WiFi
ASUS Matična ploča Tuf Gaming H770-PRO WiFi
31.514,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka