SEGA Igrica PS5 Lost Judgment

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Lost Judgment je nastavak igre Judgement, jednog od novijih naslova studija koji se proslavio popularnim serijalom Yakuza. Ukoliko ste igrali ijednu od njihovih prethodni... Pročitaj ceo opis
6.148,00 DIN -51 %
3.022,00 DIN
-51 %6.148,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 13.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod SEGA Igrica PS5 Lost Judgment. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS5
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAF9A3
Prijavi grešku
Lost Judgment je nastavak igre Judgement, jednog od novijih naslova studija koji se proslavio popularnim serijalom Yakuza. Ukoliko ste igrali ijednu od njihovih prethodnih igara, znate šta vas očekuje - melodramatičan zaplet, zanimljive i često šaljive sporedne priče, borbe sa bezbroj protuva na ulicama Kamuroča, i najrazličitije mini-igre.U Lost Judgement, igrači preuzimaju ulogu Takajukija Jagamija, bivšeg advokata koji je postao privatni detektiv. Kada mu se poznanik obrati za pomoć, Jagami odlazi u Jokohamu da proba da rasvetli ubistvo. Kako vreme protiče a Jagami se bliži istini, stvari postaju sve komplikovanije.Osim svojih detektivskih veština, koje se ogledaju u istraživanju lokacija, praćenju i ispitivanju osumnjičenih, Jagami mora da se osloni i na sirovu snagu. Kao majstor borilačkih veština, rasploaže sa tri stila, svaki od kojih je koristan u određenim situacijama. Stil tigra je odličan za borbe jedan na jedan, stil ždrala za okršaje sa većim grupama, a stil zmije za izlaženje na kraj sa naoružanim neprijateljima. Borbe su izvrsno animirane, a skoro svaki predmet koji vam padne šaka može se iskoristiti kao oružje - uključujući bandere i bicikle. No, čak ni privatnim detektivima se ceo život ne svodi na posao, te stoga postoji pregršt načina da se odmorite od tabanja i istraživanja. Osim šetanja po živopisnim četvrtima u Tokiju i Jokohami, tu su raznolike mini-igre, od pikada i plesa, preko bejzbola i arkadnih aparata, do pokera i ajnca. Na nekima od njih je čak i moguće zaraditi, a mnoge su i deo sporednih priča, koje takođe pružaju priliku da se odmorite od sumorne svakodnevice u kojoj ste okruženi ubicama i žrtvama. Lost Judgement je izvrsna akciona igra smeštena u izuzetno detaljan i živopisan svet, koju krasi jedinstveni šarm kakav se retko sreće.
SEGA Igrica PS5 Lost Judgment
SEGA Igrica PS5 Lost Judgment
3.022,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka