VOX MS 5020 Štapni blender, 600 W

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SNAŽNO BLENDIRANJE: Otkrij moć VOX MS 5020 štapnog blendera sa motorom od 600 W koji bez muke secka i meša raznovrsne sastojke, pružajući ti savršene rezultate svaki pu... Pročitaj ceo opis
3.490,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod VOX MS 5020 Štapni blender, 600 W. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAF435
Prijavi grešku
• SNAŽNO BLENDIRANJE: Otkrij moć VOX MS 5020 štapnog blendera sa motorom od 600 W koji bez muke secka i meša raznovrsne sastojke, pružajući ti savršene rezultate svaki put.

• KVALITET I DIZAJN: Izrađen sa metalnim, odvojivim štapom i noževima od nerđajućeg čelika, ovaj blender je sinonim za izdržljivost i efikasnost, garantujući ti dugotrajnu upotrebu.

• TIHI RAD: Uživaj u miru svoje kuhinje dok pripremaš omiljene napitke ili obroke, zahvaljujući tihom radu VOX štapnog blendera koji ne remeti tvoj domaći ambijent.

• LAKO ODRŽAVANJE: Zaboravi na komplikovano čišćenje, jer sve delove ovog blendera možeš brzo i lako oprati u mašini za sudove, štedeći svoje vreme i trud.

• KOMPAKTNE DIMENZIJE: Sa svojim elegantnim i praktičnim dizajnom, ovaj štapni blender se savršeno uklapa u svaku kuhinju, ne zauzimajući mnogo prostora.

VOX MS 5020 štapni blender je pravi izbor za tebe ako tražiš pouzdanog pomoćnika u kuhinji. Sa snažnim motorom od 600 W, ovaj aparat će ti pomoći da brzo i lako pripremiš razne vrste hrane, od smoothie-a do supa. Metalni štap i noževi od nerđajućeg čelika osiguravaju da će tvoj blender biti pouzdan partner u kuhinji godinama koje dolaze.

Tih rad ovog blendera omogućava ti da uživaš u pripremi jela bez nepotrebnog buke, čineći svaki kulinarski poduhvat prijatnijim. Lako održavanje je još jedna prednost; nakon upotrebe, jednostavno stavi delove u mašinu za sudove i tvoj blender će biti spreman za sledeću upotrebu bez ikakvog muke.

Kompaktne dimenzije i elegantan dizajn čine VOX MS 5020 štapni blender idealnim dodatkom za tvoju kuhinju, bez obzira na veličinu prostora. Ne dozvoli da težina i veličina budu prepreka u tvom kulinarskom izražavanju.

Za sve tvoje kulinarske avanture, izaberi VOX MS 5020 štapni blender. Klikni i dodaj ga u svoju korpu - tvoja kuhinja će ti biti zahvalna!
VOX MS 5020 Štapni blender, 600 W
VOX MS 5020 Štapni blender, 600 W
3.490,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka