LOGITECH Bežična mehanička tastatura MX Mini Minimalistic crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BEŽIČNA POVEZIVOST: Uživaj u slobodi kretanja sa dometom do 10 m zahvaljujući Bluetooth i Logi Bolt USB receiver povezivosti.
• MEHANIČKI PREKIDAČI: Iskusi ultra teč...
Pročitaj ceo opis
22.805,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.58.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod LOGITECH Bežična mehanička tastatura MX Mini Minimalistic crna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Numeričke tipke
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAF42E
Prijavi grešku
• BEŽIČNA POVEZIVOST: Uživaj u slobodi kretanja sa dometom do 10 m zahvaljujući Bluetooth i Logi Bolt USB receiver povezivosti.
• MEHANIČKI PREKIDAČI: Iskusi ultra tečan mehanički tajping sa niskoprofilnim mehaničkim prekidačima koji pružaju preciznost i stabilnost.
• OSVETLJENA TASTATURA: Jednobojno osvetljenje tastature se prilagođava tvojim uslovima osvetljenja, štedeći bateriju i omogućavajući rad u svim uslovima.
• VIŠEUREĐAJNA KOMPATIBILNOST: Poveži do tri uređaja istovremeno i lako prebacuj se između njih jednim pritiskom na dugme.
• PAMETNE FUNKCIJE: Prilagodi svoju tastaturu i uživaj u efektima pozadinskog osvetljenja uz Logitech Options+ softver.

Upoznaj Logitech MX Mechanical Mini, minimalističku bežičnu tastaturu koja donosi revoluciju u tvoje kucanje. Sa mehaničkim prekidačima niske visine, ova tastatura ti pruža izuzetno precizan i stabilan odziv tastera, omogućavajući ti da tvoji prsti klize bez napora dok održavaš ritam rada.

Zahvaljujući jednobojnom osvetljenju, tastatura se prilagođava tvojim uslovima osvetljenja, čime se optimizuje potrošnja baterije i omogućava ti da radiš u bilo kojem okruženju. Osvetljenje se automatski aktivira kada se tvoje ruke približe tastaturi, što dodatno doprinosi intuitivnom korisničkom iskustvu.

MX Mechanical Mini je dizajnirana da se lako poveže sa tvojim uređajima putem Bluetooth-a ili Logi Bolt USB prijemnika. Sa mogućnošću povezivanja do tri uređaja, ova tastatura je savršena za multitasking i efikasan rad na više platformi.

Koristi Logitech Options+ softver da prilagodiš tastaturu svojim potrebama, bilo da je reč o promeni funkcija Fn tastera ili odabiru efekata pozadinskog osvetljenja. Takođe, sa dugotrajnom baterijom koja se brzo puni, MX Mechanical Mini je uvek spremna za rad.

Ne dozvoli da ti nešto promakne u radu. Otkrij kako Logitech MX Mechanical Mini može unaprediti tvoje iskustvo kucanja i efikasnost. Naruči svoju danas i doživi novu dimenziju tipkanja!
LOGITECH Bežična mehanička tastatura MX Mini Minimalistic crna
LOGITECH Bežična mehanička tastatura MX Mini Minimalistic crna
22.805,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka