Intex pokrivač za bazen

Intex pokrivač za bazen

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Odličan način da zaštite vodu u bazenu od lišća i bubica.

Set sadrži neverovatnih šest balona koji se mogu ponovo puniti vodom. Ventil za lako punjenje omogućava... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Konstrukcija
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAD62F
Prijavi grešku

Odličan način da zaštite vodu u bazenu od lišća i bubica.

Set sadrži neverovatnih šest balona koji se mogu ponovo puniti vodom. Ventil za lako punjenje omogućava podnošenje pritiska na slavinu,bazen ili bilo koju vodenu površinu.

Porodični bazen na naduvavanje tri prstena je omogućiti deci da uživaju igrajući se u bazenu, a Vi možete biti mirni znajući da je bezbedno. Unutrašnji zid ima reflektujući srebrni sloj koji odražava Sunčeve zrake zagrevajući vodu na prirodan način.

Kolica za pesak izrađena od čvrste plastike sa dodatkom koji sadrži kanticu, grabuljice, lopaticu i modle za pesak su odlična zabava za igru napolju.

Kosilica sa sapunicom je savršena igračka za guranje i istraživanje dvorišta, travnjaka, bašte, kao i za sate zabave. Prednji ventilator izbacuje mehuriće u vazduh, dok dete gura koslicu.

Intex pokrivač za bazen
Intex pokrivač za bazen
944,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka