ARIETE Toster Moderna AR149WH beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• RAFINIRANI DIZAJN: Oplemeni svoju kuhinju elegantnim linijama i modernim izgledom tostera Ariete Moderna AR149WH.

• FUNKCIONALNOST: Uživaj u savršeno prepečenom ...
Pročitaj ceo opis
10.149,00 DIN -63 %
3.766,00 DIN
-63 %10.149,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 23.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ARIETE Toster Moderna AR149WH beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAB4A3
Prijavi grešku
• RAFINIRANI DIZAJN: Oplemeni svoju kuhinju elegantnim linijama i modernim izgledom tostera Ariete Moderna AR149WH.

• FUNKCIONALNOST: Uživaj u savršeno prepečenom hlebu zahvaljujući kleštima za tostiranje, automatskom izbacivanju i lako čistivom poslužavniku za mrvice.

• PRILAGODLJIVO PEČENJE: Izaberi kako ćeš započeti dan sa 3 različite funkcije i 6 nivoa pečenja koji ti omogućavaju da tostiraš hleb upravo po svojoj meri.

• SNAGA I EFIKASNOST: Sa snagom od 685-815W, ovaj toster garantuje brzo i efikasno tostiranje, dok skladištenje kabla olakšava održavanje reda u kuhinji.

• KVALITET I PRAKTIČNOST: Pored tostera, serija "Moderna" uključuje i druge kuhinjske aparate, nudeći ti visokokvalitetne i praktične uređaje za svakodnevnu upotrebu.

Ariete toster Moderna AR149WH nije samo običan kuhinjski aparat. Njegov beli, sofisticiran dizajn unosi dašak elegancije u svaku kuhinju, dok njegove funkcionalnosti obećavaju savršen početak svakog dana. Sa kleštima koja osiguravaju ravnomerno pečenje i lakoćom čišćenja, ovaj toster je stvoren da ti olakša jutarnje rituale.

Prilagodi tostiranje svom ukusu koristeći 6 nivoa pečenja i 3 različite funkcije. Bilo da voliš blago zapečen ili hrskav tost, Ariete toster ti pruža kontrolu da svaki put dobiješ željeni rezultat. Snaga uređaja osigurava brzinu, dok praktično skladištenje kabla doprinosi urednosti tvoje kuhinje.

Kvalitet i praktičnost su ključne reči kada je reč o seriji "Moderna" od Ariete. Osim tostera, možeš pronaći i druge aparate koji će upotpuniti tvoje kuhinjsko iskustvo, poput kuvala za vodu i aparata za espreso sa mlinom za kafu. Svi oni dele istu filozofiju dizajna i funkcionalnosti.

Ne propusti priliku da svom jutarnjem ritualu dodaš stil i kvalitet sa Ariete tosterom Moderna AR149WH. Uživaj u savršenom tostu svakog dana i otkrij kako jednostavne stvari mogu postati posebne. Dodaj ga u svoju kolekciju kuhinjskih aparata već danas!
ARIETE Toster Moderna AR149WH beli
ARIETE Toster Moderna AR149WH beli
3.766,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka