HISENSE Digitalni ekran 55" 55GM60AE 4K UHD Digital Signage Display - 18/7 Operation crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• 4K UHD REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistom prikazu sa Hisense digitalnim ekranom od 55", koji pruža rezoluciju od 3840 x 2160 piksela. Savršen za prikazivanje detaljn... Pročitaj ceo opis
146.999,00 DIN -39 %
89.999,00 DIN
-39 %146.999,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod HISENSE Digitalni ekran 55" 55GM60AE 4K UHD Digital Signage Display - 18/7 Operation crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Preporučena rezolucija Rezolucija je izražena s dva broja (x os - širina i y-os - visina), i govori nam broj tačaka (piksela) po osi. Više = bolje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAA3FC
Prijavi grešku
• 4K UHD REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistom prikazu sa Hisense digitalnim ekranom od 55", koji pruža rezoluciju od 3840 x 2160 piksela. Savršen za prikazivanje detaljnih slika i video materijala u visokoj definiciji.

• VISOKA OSVETLJENOST: Sa osvetljenjem od 500 nita, ovaj ekran garantuje izvanrednu vidljivost čak i u prostorijama sa jakim osvetljenjem. Boje su živopisne i realistične, što doprinosi impresivnom iskustvu gledanja.

• NON-STOP RAD: Dizajniran za neprekidan rad, Hisense 55GM60AE može raditi 18 sati dnevno, 7 dana u nedelji. Idealan je za mesta gde je potrebno da ekran bude uvek u funkciji bez zastoja.

• ŠIROKI UGLOVI GLEDANJA: Zahvaljujući širokim uglovima gledanja od 178° horizontalno i vertikalno, ovaj ekran omogućava jasnu sliku bez obzira na poziciju posmatrača, što ga čini idealnim za javne prostore.

• BROJNI PORTOVI: Opremljen sa raznovrsnim portovima uključujući HDMI, USB, DisplayPort i RS-232, ovaj ekran nudi fleksibilnost povezivanja različitih uređaja, što olakšava integraciju u bilo koji sistem.

Hisense digitalni ekran 55GM60AE predstavlja vrhunac tehnologije za prikazivanje sadržaja u maloprodajama, korporativnim prostorima i drugim komercijalnim okruženjima. Sa 4K UHD rezolucijom, tvoji sadržaji će biti prikazani sa neverovatnom jasnoćom i detaljima. Osvetljenje od 500 nita osigurava da se tvoje poruke ističu čak i u prostorima sa puno svetla.

Njegova sposobnost da radi neprekidno čini ga pouzdanim izborom za mesta gde je konstantan prikaz informacija ključan. Široki uglovi gledanja omogućavaju da se sadržaj vidi iz gotovo svakog ugla, što je posebno važno u javnim prostorima gde prolazi veliki broj ljudi.

Povezivanje nikada nije bilo lakše zahvaljujući brojnim portovima koji ti omogućavaju da povežeš različite uređaje i prilagodiš ekran svojim potrebama. Bez obzira da li prikazuješ reklame, informacije ili prezentacije, ovaj ekran će zadovoljiti sve tvoje zahteve.

Zamisli kako će tvoj sadržaj oživeti na ovom veličanstvenom ekranu. Ne propusti priliku da unaprediš svoje poslovno okruženje. Kontaktiraj nas za više informacija i saznaj kako možeš poboljšati način na koji komuniciraš sa svojom publikom.
HISENSE Digitalni ekran 55" 55GM60AE 4K UHD Digital Signage Display - 18/7 Operation crni
HISENSE Digitalni ekran 55" 55GM60AE 4K UHD Digital Signage Display - 18/7 Operation crni
89.999,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka