DAHUA Monitor 22’’ FHD LM22-A200 crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• VISOKA REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici zahvaljujući Full HD rezoluciji od 1920x1080 piksela na 22-inčnom TFT LCD ekranu. Detalji su oštri, a boje živopisne,... Pročitaj ceo opis
9.842,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.44.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod DAHUA Monitor 22’’ FHD LM22-A200 crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Preporučena rezolucija Rezolucija je izražena s dva broja (x os - širina i y-os - visina), i govori nam broj tačaka (piksela) po osi. Više = bolje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA783E
Prijavi grešku
• VISOKA REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici zahvaljujući Full HD rezoluciji od 1920x1080 piksela na 22-inčnom TFT LCD ekranu. Detalji su oštri, a boje živopisne, što čini ovaj monitor savršenim za različite multimedijske sadržaje.

• KOMFOR ZA OČI: Zahvaljujući Low Blue Light tehnologiji i mat površini ekrana koja smanjuje odsjaj, tvoje oči će biti zaštićene čak i tokom dugih sati rada ili igranja. Monitor je dizajniran da minimizira naprezanje očiju i omogući ti udobnije korišćenje.

• BRZ ODZIV: Sa odzivom od 6.5ms i osvežavanjem od 75Hz, ovaj monitor osigurava glatko prikazivanje sadržaja bez zamućenja, što je idealno za gledanje filmova ili igranje video igara. Uživaj u fluidnom iskustvu bez zakašnjenja.

• ŠIROKI UGLOVI GLEDANJA: VA panel pruža izvanredne uglove gledanja od 178° kako horizontalno, tako i vertikalno, omogućavajući ti da jasno vidiš sadržaj ekrana iz gotovo bilo kog položaja u prostoriji.

• LAKO POVEZIVANJE: Sa HDMI i VGA priključcima, ovaj monitor možeš lako povezati sa svojim računarom ili laptopom. U pakovanju dolazi i HDMI kabl, tako da možeš odmah početi sa korišćenjem monitora bez dodatnih troškova.

Dahua LM22-A200 monitor je dizajniran da zadovolji tvoje potrebe, bilo da se radi o radu, učenju ili zabavi. Sa Full HD rezolucijom, svaki detalj na ekranu izgleda oštro i jasno, dok tehnologija koja štiti oči omogućava da provedeš više vremena ispred ekrana bez umora. Brz odziv i visoka stopa osvežavanja čine ga odličnim izborom za dinamične sadržaje, dok široki uglovi gledanja osiguravaju da ne propustiš ništa važno, bez obzira na to gde se nalaziš u prostoriji. Povezivanje je jednostavno, a HDMI kabl koji dolazi u paketu omogućava ti da odmah započneš sa korišćenjem. Učini svoje digitalno iskustvo prijatnijim i efikasnijim uz Dahua LM22-A200 monitor. Naruči svoj primerak danas i podigni kvalitet svog multimedijalnog iskustva na viši nivo.
DAHUA Monitor 22’’ FHD LM22-A200 crni
DAHUA Monitor 22’’ FHD LM22-A200 crni
9.842,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka