TARGUS Torba za notebook 15.6" TBS92502GL CypressEco Slipcase tamnosiva

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• ECO MATERIJAL: Izrađena od ECO 300 materijala, ova Targus torba za notebook je napravljena od recikliranih plastičnih flaša, čineći je ekološki osvešćenim izborom za za... Pročitaj ceo opis
7.713,00 DIN -10 %
6.964,50 DIN
-10 %7.713,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod TARGUS Torba za notebook 15.6" TBS92502GL CypressEco Slipcase tamnosiva. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA7764
Prijavi grešku
• ECO MATERIJAL: Izrađena od ECO 300 materijala, ova Targus torba za notebook je napravljena od recikliranih plastičnih flaša, čineći je ekološki osvešćenim izborom za zaštitu tvoje tehnologije i okoline.
• KOMFOR NOŠENJA: Sa mekanom ručkom, trakom za nošenje oko vrata i ugrađenom gornjom ručkom, ova torba pruža višestruke opcije za udobno prenošenje tvojeg uređaja gde god da kreneš.
• ZAŠTITA UREĐAJA: Glavni odeljak torbe je dizajniran da sigurno čuva tvoj notebook do 15.6", štiteći ga od udaraca i ogrebotina tokom prevoza.
• PRAKTIČNOST: Dodatni džep za brzo odlaganje omogućava ti da lako pristupaš osnovnim stvarima, dok tanki dizajn torbe osigurava lakoću i jednostavnost korišćenja u svakodnevnim situacijama.
• FLEKSIBILNOST: Tri načina nošenja, uključujući traku za kolica, omogućavaju ti da prilagodiš način nošenja torbe u zavisnosti od tvojih potreba i situacije.

Targus Cypress EcoSmart torba za notebook je savršen spoj stila, funkcionalnosti i ekološke svesti. Izrađena od materijala dobijenih recikliranjem, ne samo da štiti tvoj uređaj, već i doprinosi očuvanju životne sredine. Uz nju, tvoj notebook će biti bezbedan i zaštićen, a ti ćeš u isto vreme pokazati svoju posvećenost održivom načinu života.

Torba je dizajnirana sa pažnjom prema detaljima, nudeći ti prostor za sve što ti je potrebno dok si u pokretu. Njena lagana konstrukcija i višestruke opcije nošenja čine je idealnom za svakodnevnu upotrebu, bilo da ideš na posao, fakultet ili putovanje.

Ne dozvoli da tvoj dragoceni notebook bude izložen rizicima tokom transporta. Targus Cypress EcoSmart torba je tu da ti pruži mir uma, znajući da je tvoj uređaj siguran i zaštićen, dok ti istovremeno doprinosiš zdravijoj planeti.

Zaštiti svoj notebook i pokaži svoju ekološku svest - izaberi Targus Cypress EcoSmart torbu. Poseti našu stranicu i pronađi idealnog saputnika za svoj uređaj.
TARGUS Torba za notebook 15.6" TBS92502GL CypressEco Slipcase tamnosiva
TARGUS Torba za notebook 15.6" TBS92502GL CypressEco Slipcase tamnosiva
6.964,50 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka