Bosch BGS21X320 Usisivač sa posudom, 550 W, 2 l, Teget

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• EFIKASNO ČIŠĆENJE: Ovaj Bosch usisivač je dizajniran da ti pruži vrhunsku efikasnost u čišćenju, omogućavajući ti da održavaš svoj dom besprekorno čistim bez velikog na... Pročitaj ceo opis
22.018,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Bosch BGS21X320 Usisivač sa posudom, 550 W, 2 l, Teget. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dužina kabla (u m)
7 m
Hepa filter
da
Maks. snaga motora (W)
550
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA74A4
Prijavi grešku
• EFIKASNO ČIŠĆENJE: Ovaj Bosch usisivač je dizajniran da ti pruži vrhunsku efikasnost u čišćenju, omogućavajući ti da održavaš svoj dom besprekorno čistim bez velikog napora.
• OPERATIVNI RADIJUS: Zahvaljujući operativnom radijusu od 10 m, možeš lako da usisaš svaki deo prostorije, bez potrebe za čestim menjanjem utičnice.
• SNAŽNO USISAVANJE: Motor od 550 W garantuje snažno usisavanje, dok HEPA filter obezbeđuje da vazduh u tvom domu ostane čist i svež.
• KOMFORNO USISAVANJE: Dugi kabl od 7 m sa funkcijom automatskog uvlačenja omogućava ti slobodu kretanja i usisavanje bez prekida.
• KAPACITET POSUDE: Sa posudom od 2 l, ovaj usisivač ti omogućava da usisavaš duže vreme bez potrebe za pražnjenjem, što čini čišćenje još lakšim.

Bosch BGS21X320 usisivač sa posudom je savršen izbor za one koji traže efikasnost i lakoću u održavanju čistoće doma. Njegov snažan motor od 550 W osigurava temeljno usisavanje, dok HEPA filter garantuje da će vazduh koji dišeš biti čist. Veliki operativni radijus od 10 m i dugi kabl od 7 m sa automatskim uvlačenjem pružaju ti neograničenu slobodu kretanja, omogućavajući ti da lako dosegneš svaki kutak bez zamene utičnice.

Kapacitet posude od 2 l znači da možeš usisaW duže bez prekida, što čini čišćenje efikasnijim i manje zamornim. Uz Bosch BGS21X320, čišćenje postaje brzo i jednostavno, a ti možeš užiW u više slobodnog vremena i čistijem domu.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje iskustvo čišćenja sa Bosch BGS21X320 usisivačem. Održavanje doma nikada nije bilo lakše!
Bosch BGS21X320 Usisivač sa posudom, 550 W, 2 l, Teget
Bosch BGS21X320 Usisivač sa posudom, 550 W, 2 l, Teget
22.018,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka