GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX Intel Quad Core J3160 1.6GHz (2.24GHz)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PROCESOR: Intel Celeron J3160 sa 4 jezgra pruža stabilne performanse za svakodnevne zadatke uz radni takt od 1.6 GHz, koji se može pojačati do 2.24 GHz kada je potrebno... Pročitaj ceo opis
21.990,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX Intel Quad Core J3160 1.6GHz (2.24GHz). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA741E
Prijavi grešku
• PROCESOR: Intel Celeron J3160 sa 4 jezgra pruža stabilne performanse za svakodnevne zadatke uz radni takt od 1.6 GHz, koji se može pojačati do 2.24 GHz kada je potrebno više snage.
• GRAFIKA: Ugrađena Intel HD Graphics 400 grafika omogućava jasne i oštre slike, idealno za osnovne grafičke zadatke i multimediju.
• MEMORIJA: Mini PC dolazi sa slotom za DDR3 memoriju, podržavajući do 8GB RAM-a, što ti omogućava da lako nadogradiš memoriju prema svojim potrebama.
• KONEKTIVNOST: Sa Gigabit Ethernetom, Wi-Fi i raznovrsnim USB 3.0 priključcima, ovaj Mini PC nudi izvrsne opcije povezivanja za sve tvoje uređaje i internet.
• KOMPAKTAN DIZAJN: Zahvaljujući malim dimenzijama i VESA nosaču, ovaj Mini PC možeš lako montirati na poleđinu monitora ili na zid, štedeći prostor na radnom stolu.

GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX je savršen izbor ako tražiš kompaktno rešenje koje ne zauzima puno prostora, a pruža sve neophodne funkcije za svakodnevnu upotrebu. Sa četvorojezgarnim Intel Celeron procesorom, ovaj Mini PC je sposoban da se nosi sa tvojim osnovnim računarskim potrebama, bilo da je reč o radu, učenju ili zabavi.

Integrisana grafika omogućava ti da uživaš u video sadržajima i lakšim grafičkim zadacima bez potrebe za dodatnom grafičkom karticom. Zahvaljujući podršci za DDR3 memoriju, možeš lako nadograditi RAM kako bi poboljšao performanse uređaja.

Kada je reč o povezivanju, ovaj Mini PC ima sve što ti je potrebno - od brzog Ethernet priključka do Wi-Fi konekcije i više USB 3.0 portova za brz prenos podataka. Takođe, kompaktnost uređaja omogućava ti da maksimalno iskoristiš prostor na svom radnom stolu.

Ukoliko tražiš pouzdan i efikasan Mini PC koji će zadovoljiti tvoje osnovne potrebe, GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX je odličan izbor. Razmisli o njegovoj nadogradnji i učini svoje računarsko iskustvo još boljim.
GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX Intel Quad Core J3160 1.6GHz (2.24GHz)
GIGABYTE Mini PC GB-BACE-3160 BRIX Intel Quad Core J3160 1.6GHz (2.24GHz)
21.990,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka