PHILIPS Aparat za šišanje HC5630/15

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PRECIZNO ŠIŠANJE: Aparat za šišanje Philips HC5630/15 omogućava ti da postigneš željenu dužinu kose sa preciznošću od 0,5 mm do 2,8 cm. Uz pomoć različitih podešavanja,... Pročitaj ceo opis
8.686,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 11.37.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod PHILIPS Aparat za šišanje HC5630/15. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Nastavci u kompletu
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA721C
Prijavi grešku
• PRECIZNO ŠIŠANJE: Aparat za šišanje Philips HC5630/15 omogućava ti da postigneš željenu dužinu kose sa preciznošću od 0,5 mm do 2,8 cm. Uz pomoć različitih podešavanja, lako ćeš oblikovati svoj stil.

• DUGOTRAJNA BATERIJA: Ne brini o prekidima tokom šišanja, jer ovaj aparat ima ugrađenu bateriju koja pruža do 90 minuta neprekidnog rada. Uživaj u slobodi oblikovanja frizure bez kablova.

• NASTAVCI ZA BRADU: Philips HC5630/15 dolazi sa praktičnim nastavcima za bradu, što ga čini idealnim alatom za kompletno uređivanje tvog izgleda. Jednostavno prilagodi dužinu i oblikuj bradu po svojoj meri.

• JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE: Ovaj aparat je dizajniran tako da ti olakša održavanje. Nerđajući čelik osigurava dugotrajnost i lako čišćenje, što znači da ćeš uvek imati higijenski i spreman alat za šišanje.

• KOMFORNO KORIŠĆENJE: Ergonomski dizajn i intuitivne kontrole čine Philips HC5630/15 izuzetno komfornim za korišćenje. Uživaj u preciznom i udobnom šišanju bez napora.

Philips 5000 serija HC5630/15 je aparat za šišanje koji ti pruža profesionalne rezultate u udobnosti tvog doma. Sa minimalnom dužinom kose od samo 0,5 mm i maksimalnom dužinom od 2,8 cm, ovaj aparat ti omogućava da precizno oblikuješ svoj stil. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji, možeš se šišati bez brige o prekidima, a nastavci za bradu čine ga savršenim alatom za uređivanje celokupnog izgleda.

Nerđajući čelik garantuje izdržljivost i lako održavanje, dok ergonomski dizajn i jednostavne kontrole čine šišanje brzim i udobnim. Bez obzira da li se pripremaš za posao, izlazak ili samo želiš da osvežiš svoj izgled, Philips HC5630/15 je pouzdan izbor.

Zaboravi na skupe odlaske kod frizera i uživaj u slobodi kreiranja sopstvenog stila kod kuće. Philips HC5630/15 je tvoj partner za svakodnevno šišanje i uređivanje, koji ti pruža kvalitet i preciznost u svakom potezu.

Ne čekaj više, preuzmi kontrolu nad svojim izgledom i osiguraj da tvoja kosa i brada uvek izgledaju besprekorno. Naruči svoj Philips HC5630/15 aparat za šišanje danas i uživaj u novom nivou samopouzdanja!
PHILIPS Aparat za šišanje HC5630/15
PHILIPS Aparat za šišanje HC5630/15
8.686,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka