TARGUS Torba za notebook 16" TBS577GL Sagano siva

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• MATERIJAL: Polietilen tereftalat (PET) je osnova ove TARGUS torbe, što znači da je izdržljiva i ekološki prihvatljiva, jer je napravljena od recikliranih boca.
• KAP...
Pročitaj ceo opis
5.294,00 DIN -7 %
4.917,00 DIN
-7 %5.294,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 13.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod TARGUS Torba za notebook 16" TBS577GL Sagano siva. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA716F
Prijavi grešku
• MATERIJAL: Polietilen tereftalat (PET) je osnova ove TARGUS torbe, što znači da je izdržljiva i ekološki prihvatljiva, jer je napravljena od recikliranih boca.
• KAPACITET: Dve unutrašnje i jedna spoljašnja pregrada pružaju dovoljno prostora za tvoj 16-inčni laptop, napojni kabl i ostale neophodne stvari.
• ZAŠTITA: Poseban presvučeni odeljak štiti tvoj laptop od ogrebotina i udaraca, čuvajući ga sigurnim tokom prenošenja.
• VODOOTPORNA: Ne brini o vremenskim uslovima, ova torba je vodootporna, pa tvoj laptop ostaje suv i zaštićen i u kišnim danima.
• PRAKTIČNOST: Uz praktičnu traku za torbu, možeš lako i sigurno pričvrstiti svoju laptop futrolu na prtljag kada si u pokretu.

TARGUS Sagano TBS577GL torba za laptop je savršen spoj stila i funkcionalnosti. Izrađena od recikliranih materijala, ne samo da štiti tvoj uređaj, već i doprinosi očuvanju okoline. Unutrašnji prostor je dovoljno velik da smesti tvoj 16-inčni laptop, dok dodatni džepovi omogućavaju organizovanje prateće opreme.

Zaštita od spoljnih uticaja je ključna, a ova torba to obezbeđuje zahvaljujući posebno dizajniranom odeljku. Bez obzira na to da li si u gradskoj gužvi ili na putu, tvoj laptop će biti siguran od ogrebotina i udaraca.

Vodootpornost je još jedna prednost ove torbe, omogućavajući ti da bez brige koračaš kroz kišu ili sneg. Tvoj elektronski saputnik će ostati suv i zaštićen, spreman za sve izazove dana.

Kada putuješ, praktičnost je neophodna. Zato je TARGUS Sagano torba opremljena trakom koja ti omogućava da je lako pričvrstiš za svoj prtljag, oslobađajući ruke i umanjujući stres tokom putovanja.

Ukoliko tražiš pouzdanog partnera za svoj laptop, TARGUS Sagano torba je pravi izbor. Poseti našu stranicu i osiguraj svoju torbu danas!
TARGUS Torba za notebook 16" TBS577GL Sagano siva
TARGUS Torba za notebook 16" TBS577GL Sagano siva
4.917,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka