Gorenje WD2A164ADS Mašina za pranje i sušenje veša, 10/6kg, 1750 W

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KVALITET PRANJA: Uživaj u besprekorno čistom vešu zahvaljujući visokom učinku pranja A i energetskoj efikasnosti razreda D. Ova mašina garantuje optimalne rezultate uz ... Pročitaj ceo opis
56.987,00 DIN
sa dostavom 58.477,00 DIN
Cena sa dostavom
58.477,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Gorenje WD2A164ADS Mašina za pranje i sušenje veša, 10/6kg, 1750 W. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dubina (cm)
61
Kapacitet pranja (kg)
10
Kapacitet sušenja (kg)
6
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA702B
Prijavi grešku
• KVALITET PRANJA: Uživaj u besprekorno čistom vešu zahvaljujući visokom učinku pranja A i energetskoj efikasnosti razreda D. Ova mašina garantuje optimalne rezultate uz ekonomičnu potrošnju.
• KAPACITET: Sa kapacitetom pranja od 10 kg i sušenja 6 kg, ova mašina je idealna za porodice koje imaju puno veša. Obradi veće količine veša u manje vremena.
• PAMETNE FUNKCIJE: Inverter motor osigurava dugovečnost i tiši rad, dok ti odloženi start pruža fleksibilnost u planiranju pranja.
• PROGRAMI PRANJA: Izaberi između 15 različitih prog pranja, uključujući i poseban antialergijski program, kako bi svaka vrsta tkanine dobila odgovarajuću negu.
• INOVATIVNE KARAKTERISTIKE: Funkcija 'Laundry adding' omogućava ti da dodaješ veš nakon početka pranja, a SterilTub tehnologija garantuje higijenu bubnja.

Gorenje mašina za pranje i sušenje veša WD2A164ADS je savršen izbor za one koji traže efikasnost i praktičnost u jednom uređaju. Sa naprednim inverter motorom, ova mašina ne samo da štedi energiju, već i pruža tiši rad, što je čini idealnom za upotrebu u bilo koje doba dana.

Zahvaljujući velikom kapacitetu i raznovrsnim programima pranja, ova mašina je prilagođena za sve tvoje potrebe. Bilo da je reč o svakodnevnom vešu ili osetljivim tkaninama, možeš biti siguran da će tvoj veš biti savršeno opran i osušen.

Dodatne funkcije poput 'Laundry adding' i SterilTub tehnologije čine pranje veša jednostavnijim i higijenskijim. Ne brini više o zaboravljenim komadima veša ili o nečistoći bubnja - tvoja mašina se brine o svemu.

Za kraj, uživaj u visokokvalitetnom pranju i sušenju sa Gorenje mašinom za pranje i sušenje veša WD2A164ADS. Klikni i otkrij kako ovaj uređaj može unaprediti tvoju svakodnevnicu, pružajući ti više vremena za stvari koje voliš, uz garanciju čistoće i svežine tvoje odeće.
Gorenje WD2A164ADS Mašina za pranje i sušenje veša, 10/6kg, 1750 W
Gorenje WD2A164ADS Mašina za pranje i sušenje veša, 10/6kg, 1750 W
56.987,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka