MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• GEJMERSKI DIZAJN: Ova mehanička tastatura je dizajnirana za prave gejmere, nudeći izuzetan taktilni odziv i zvuk karakterističan za plave mehaničke prekidače.

• ...
Pročitaj ceo opis
8.821,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.58.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Numeričke tipke
Osvetljenje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA6E05
Prijavi grešku
• GEJMERSKI DIZAJN: Ova mehanička tastatura je dizajnirana za prave gejmere, nudeći izuzetan taktilni odziv i zvuk karakterističan za plave mehaničke prekidače.

• RGB OSVETLJENJE: Uživaj u dinamičnom RGB osvetljenju sa mogućnošću prilagođavanja, koje će tvoje gejming sesije učiniti vizuelno impresivnijim i uzbudljivijim.

• VISOKA IZDRŽLJIVOST: Sa izdržljivošću od 50 miliona klikova, ova tastatura je napravljena da izdrži intenzivno korišćenje i pruži dugotrajan kvalitet.

• ANTI-GHOSTING: Zahvaljujući N-key rollover anti-ghosting tehnologiji, svaki tvoj pritisak tastera će biti registrovan bez obzira na broj istovremeno pritisnutih tastera.

• PRAKTIČNOST: Tastatura dolazi sa dugim kablom od 1.5 m, što ti omogućava fleksibilnost i udobnost bez obzira na to gde se nalazi tvoj PC.

MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB je savršen izbor za gejmere koji traže kvalitet, pouzdanost i stil. Sa svojim plavim mehaničkim tasterima, ova tastatura pruža izvanredan taktilni odziv i zvuk koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. RGB osvetljenje dodaje posebnu dimenziju tvojim gejming avanturama, omogućavajući ti da prilagodiš izgled tastature svojim željama.

Izdržljivost tastera od 50 miliona klikova garantuje da ćeš uživati u dugotrajnom kvalitetu, dok N-key rollover anti-ghosting tehnologija osigurava da svaki tvoj pritisak bude registrovan, čak i u najnapetijim trenucima. Tastatura je opremljena i sa funkcijom zaključavanja Windows tastera, što je idealno za gejming sesije bez prekida.

Ergonomski dizajn i dužina kabla od 1.5 m pružaju udobnost i fleksibilnost, dok je kompatibilnost sa Windows XP i novijim operativnim sistemima čini lako prilagodljivom za tvoj gejming setup. MARVO je poznat po proizvodnji kvalitetnih gejmerskih dodataka, a KG934 RGB tastatura nije izuzetak.

Uveri se i ti u kvalitet i performanse koje pruža MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB. Napravi sledeći korak u svojoj gejming karijeri i dozvoli da tvoje veštine dođu do izražaja uz pomoć vrhunske opreme.
MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB
MARVO USB mehanička tastatura KG934 RGB
8.821,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka