GORENJE Mini šporet OM 30 GBX crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PRIKLJUČNA SNAGA: Mini šporet Gorenje OM 30 GBX crni dolazi sa impresivnom priključnom snagom od 3200 W, omogućavajući brzo i efikasno kuvanje i pečenje.
• KONTROLA ...
Pročitaj ceo opis
17.244,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 13.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GORENJE Mini šporet OM 30 GBX crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Ploča za kuvanje
da
Zapremina (u l)
30
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA6A8B
Prijavi grešku
• PRIKLJUČNA SNAGA: Mini šporet Gorenje OM 30 GBX crni dolazi sa impresivnom priključnom snagom od 3200 W, omogućavajući brzo i efikasno kuvanje i pečenje.
• KONTROLA TEMPERATURE: Sa mogućnošću podešavanja temperature od 100° do 220°C, ovaj šporet pruža savršenu kontrolu nad procesom pripreme hrane, bilo da se radi o laganim ili intenzivnim receptima.
• KAPACITET I FUNKCIONALNOST: Uživaj u prostranom upotrebljivom obimu od 30 litara i tri nivoa pečenja, što ovaj mini šporet čini idealnim za raznovrsne kulinarske izazove.
• DODACI: Uz šporet dolazi i praktičan dodatak za vađenje rešetke, kao i ražanj za pečenje, što dodatno olakšava pripremu omiljenih jela.
• TAJMER I RINGLE: Opremljen sa dve ringle i tajmerom do 60 minuta, ovaj šporet ti omogućava precizno vreme pečenja i kuvanja, bez brige o prepečenoj hrani.

Gorenje Mini šporet OM 30 GBX crni je savršen spoj kompaktnosti i funkcionalnosti. Sa dimenzijama koje štede prostor, ovaj šporet se lako uklapa u svaku kuhinju, a istovremeno nudi sve što ti je potrebno za pripremu ukusnih obroka. Upravljanje je intuitivno i jednostavno, što čini kuvanje manje zahtevnim i više uživanjem.

Crveni indikator rada pruža potpunu kontrolu i sigurnost tokom korišćenja, dok dve ringle omogućavaju istovremeno kuvanje i pečenje, štedeći vreme i energiju. Bez obzira da li pripremaš brzi doručak ili složenije večernje jelo, ovaj mini šporet će biti tvoj pouzdan partner.

Zahvaljujući snazi od 1600 W, pećnica brzo dostiže željenu temperaturu, dok konvekcijsko pečenje na tri nivoa osigurava ravnomerno pečenje i hrskavost. Uz to, priloženi dodaci poput rešetke i pleha za pečenje čine ovaj šporet još praktičnijim.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarsko iskustvo sa Gorenje Mini šporetom OM 30 GBX crni. Otkrij zadovoljstvo u pripremi omiljenih jela uz ovaj pouzdani i efikasni kuhinjski aparat. Naruči odmah i uživaj u svakom zalogaju!
GORENJE Mini šporet OM 30 GBX crni
GORENJE Mini šporet OM 30 GBX crni
17.244,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka