ELECTROLUX Usisivač EUSC64-EB

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SNAGA: 600 W - Ovaj Electrolux usisivač pruža efikasno čišćenje zahvaljujući snažnom motoru od 600 W.
• TIP: Cilindrični usisivač - Dizajniran za lako manevrisanje, ...
Pročitaj ceo opis
19.490,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 13.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ELECTROLUX Usisivač EUSC64-EB. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Maks. snaga motora (W)
600
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA611F
Prijavi grešku
• SNAGA: 600 W - Ovaj Electrolux usisivač pruža efikasno čišćenje zahvaljujući snažnom motoru od 600 W.
• TIP: Cilindrični usisivač - Dizajniran za lako manevrisanje, ovaj cilindrični usisivač omogućava ti da bez muke očistiš svaki kutak svog doma.
• KAPACITET: 3,5 L - Sa velikim kapacitetom kese za prašinu od 3,5 litara, možeš duže vreme da usisavaš bez potrebe za čestom zamjenom kese.
• FILTRACIJA: Higijenski filter - Vakuumsko filtriranje vazduha sa higijenskim filterom osigurava da iz usisivača izlazi čistiji vazduh, što je idealno za alergičare.
• BUKA: Tihi rad - Sa nivoom buke od samo 68 dB, ovaj usisivač omogućava ti da održavaš čistoću doma bez ometanja ukućana ili komšija.

Electrolux EUSC64-EB usisivač je savršen izbor za one koji traže efikasnost i jednostavnost u održavanju domaćinstva. Sa snagom od 600 W, ovaj uređaj garantuje temeljno čišćenje uz minimalan napor. Cilindrični dizajn omogućava lako manevrisanje, dok veliki kapacitet kese za prašinu znači manje prekida tokom usisavanja.

Higijenski filter je tu da osigura da vazduh koji izlazi iz usisivača bude što čistiji, što je posebno važno za osobe sa respiratornim problemima. Tihi rad ovog modela omogućava ti da usisavaš u bilo koje doba dana ili noći, bez brige da ćeš nekoga probuditi ili ometati.

Uz Electrolux EUSC64-EB, čišćenje postaje manje zadatka, a više zadovoljstva. Uživaj u čistom i urednom prostoru bez velike buke i nepotrebnog napora. Ako tražiš pouzdanog partnera u čišćenju, ovaj usisivač je pravi izbor za tebe.

Za dom bez prašine i nečistoća, izaberi Electrolux EUSC64-EB usisivač. Poseti našu stranicu i osiguraj sebi ovog efikasnog pomoćnika u održavanju čistoće tvog doma.
ELECTROLUX Usisivač EUSC64-EB
ELECTROLUX Usisivač EUSC64-EB
19.490,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka