COSORI CAF-LI211-AEUR Lite Mini friteza na vruć vazduh, Antracit

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Karakteristike:

• Kompaktan dizajn
• Korisnički prilagođen
• Izuzetno tih rad
• Jednostavno čišćenje
• TEŽINA: 2,37 kg
• DIMENZIJE: 25,6 x 26,7 x ... Pročitaj ceo opis

9.990,00 DIN -10 %
8.991,00 DIN
-10 %9.990,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 10.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod COSORI CAF-LI211-AEUR Lite Mini friteza na vruć vazduh, Antracit. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Kapacitet (kg)
2.37 kg
Odvojiva posuda
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA2F0B
Prijavi grešku

Karakteristike:

• Kompaktan dizajn
• Korisnički prilagođen
• Izuzetno tih rad
• Jednostavno čišćenje
• TEŽINA: 2,37 kg
• DIMENZIJE: 25,6 x 26,7 x 21,1 cm

Hrskave grickalice bilo gde i bilo kada - Ako tražite iskustvo pečenja vrućim vazduhom, ali još uvek razmišljate vredi li to za domaćinstvo s jednom osobom, Cosori Lite Mini Pro friteza na vruć vazduh od 2 litre može biti rešenje. Savršen je svakodnevni saputnik za brzi ponoćni međuobrok ili za uzbudljivu dnevnu grickalicu umesto dosadnog i hladnog sendviča. Ako ste upoznati s užurbanim radnim danima i ne znate šta ćete jesti tokom dana, Cosori Lite Mini Pro može vam pomoći da izbegnetei taj problem, jer njegova kompaktna veličina omogućuje lako prenošenje čak i tokom užurbane sedmice! Ovaj praktični mali uređaj uvek Vam je pri ruci i pripremiće Vam topao i hrskav obrok u tren oka, gde god i kad god poželite.

Kompaktan dizajn - Zahvaljujući dizajnu koji štedi prostor, ne morate da brinete hoćete li pronaći mesto za njega čak ni u najmanjoj kuhinji.

Funkcije jednostavne za korištenje: Upravljačka ploča je jednostavna za korištenje i omogućuje vam programiranje vlastitih funkcija uz četiri unapred postavljene funkcije.

Izuzetno tih rad - Glasan je samo 48 dB, tako da možete gotovo neprimetno pripremati svoja omiljena jela na poslu ili prilikom opuštanja.

Jednostavan za čišćenje - Zahvaljujući neprijanjajućem premazu, čišćenje korpe je vrlo jednostavno - potreban Vam je samo ubrus za mrlje od hrane, a za tvrdokorne mrlje možete je prati u mašini za sudove.

Zdravi obroci u trenu - Zahvaljujući naprednoj tehnologiji cirkulacije vazduha, Cosori Lite Mini Pro friteza pretvara vaša omiljena jela u hrskave poslastice sa 97% manje ulja.

Upravljanje putem aplikacije - Aplikacija VeSync omogućuje upravljanje svim funkcijama putem pametnog telefona. Osim postojećih, takođ možete kreirati svoje recepte i spremiti svoje favorite!

COSORI CAF-LI211-AEUR Lite Mini friteza na vruć vazduh, Antracit
COSORI CAF-LI211-AEUR Lite Mini friteza na vruć vazduh, Antracit
8.991,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka