ASUS TUF Gaming B550-PLUS AMD B550 Socket AM4 ATX

ASUS TUF Gaming B550-PLUS AMD B550 Socket AM4 ATX

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• ROBUSTNE PERFORMANSE: TUF Gaming B550-PLUS pruža stabilnost i izdržljivost, zahvaljujući vojnim komponentama i naprednom hlađenju. Savršena je za AMD Ryzen procesore i ... Pročitaj ceo opis
28.899,00 DIN -38 %
17.999,00 DIN
-38 %28.899,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ASUS TUF Gaming B550-PLUS AMD B550 Socket AM4 ATX. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Podnožje
AM4
Za procesore
AMD
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA2535
Prijavi grešku
• ROBUSTNE PERFORMANSE: TUF Gaming B550-PLUS pruža stabilnost i izdržljivost, zahvaljujući vojnim komponentama i naprednom hlađenju. Savršena je za AMD Ryzen procesore i podržava brzu DDR4 memoriju.

• DRMOS TEHNOLOGIJA: Opremljena sa 8+2 DrMOS energetskih faza, ova matična ploča obezbeđuje efikasnost i snagu potrebnu za procesore treće generacije AMD Ryzen.

• JEDNOSTAVNA KONFIGURACIJA: Sa TUF Gaming Alliance ekosistemom, izgradnja računara je pojednostavljena. Armoury Crate softver omogućava laku kontrolu sistema.

• KOMPATIBILNOST: TUF Gaming Alliance garantuje široku kompatibilnost sa različitim komponentama, što olakšava izbor i izgradnju pouzdanog sistema.

• IMERSIVNO IGRANJE: Uživaj u besprekornom online igranju zahvaljujući 2.5 Gigabit Ethernetu, kristalno čistom zvuku i personalizovanom RGB osvetljenju.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS matična ploča je stvorena za igrače koji traže stabilnost, izdržljivost i vrhunske performanse. Sa vojnim standardom komponenti i naprednim hlađenjem, tvoj sistem će biti spreman za sve izazove. DrMOS tehnologija osigurava da tvoj procesor dobija potrebnu snagu, dok TUF Gaming Alliance olakšava izbor kompatibilnih delova za tvoju konfiguraciju.

Jednostavnost konfiguracije je ključna, a sa Armoury Crate softverom, sve podešavanja su na dohvat ruke. TUF Gaming Alliance neprestano raste, obezbeđujući kompatibilnost sa širokim spektrom komponenti, što ti omogućava da gradiš računar bez brige.

Za igrače koji traže imersivno iskustvo, TUF Gaming B550-PLUS nudi 2.5 Gigabit Ethernet za brzu i stabilnu mrežnu vezu, visokokvalitetan zvuk za realistično iskustvo u igrama i RGB osvetljenje koje možeš personalizovati po svojoj želji.

Izgradi svoj san računar sa ASUS TUF Gaming B550-PLUS matičnom pločom i budi spreman za svaku igračku avanturu. Pogledaj više detalja i počni sa sklapanjem već danas!
ASUS TUF Gaming B550-PLUS AMD B550 Socket AM4 ATX
ASUS TUF Gaming B550-PLUS AMD B550 Socket AM4 ATX
17.999,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka