Dell SE2722H Monitor, 27", Full HD, AMD FreeSync

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• VRHUNSKA REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici sa Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 na impresivnom ekranu od 27". Savršeno za filmove, igre i produktivnost.
•...
Pročitaj ceo opis
20.822,00 DIN -20 %
16.657,00 DIN
-20 %20.822,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 10.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Dell SE2722H Monitor, 27", Full HD, AMD FreeSync. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Preporučena rezolucija Rezolucija je izražena s dva broja (x os - širina i y-os - visina), i govori nam broj tačaka (piksela) po osi. Više = bolje
Veličina ekrana (u ")
27 "
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA2453
Prijavi grešku
• VRHUNSKA REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici sa Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 na impresivnom ekranu od 27". Savršeno za filmove, igre i produktivnost.
• ŠIROK UGAO GLEDANJA: Bez obzira na to gde sediš, Dell SE2722H monitor pruža konzistentan i živopisan prikaz zahvaljujući uglovima gledanja od 178 stepeni.
• BRZ ODZIV: Iskusi brzu akciju bez zamućenja sa vremenom odziva od 4 ms i osvežavanjem od 75 Hz, što čini ovaj monitor idealnim za dinamične scene i igre.
• PRIKLJUČCI ZA SVE: Poveži se lako sa različitim uređajima koristeći HDMI i VGA D-sub priključke, a uz AMD FreeSync tehnologiju uživaj u glatkom prikazu bez trzanja.
• ELEGANTAN I PRAKTIČAN: Ovaj monitor se lako uklapa u svaki prostor zahvaljujući svom modernom dizajnu i mogućnosti montaže na zid preko VESA sistema.

Dell SE2722H monitor je pravi izbor za tebe ako tražiš kombinaciju stila i performansi. Sa Full HD rezolucijom na velikom ekranu od 27", svaki detalj je jasno vidljiv, a boje su prirodne i bogate. Široki uglovi gledanja omogućavaju da uživaš u savršenom prikazu iz bilo kog dela sobe.

Brzina je ključna, a sa odzivom od 4 ms i osvežavanjem od 75 Hz, ovaj monitor je spreman za sve tvoje avanture, bilo da su u pitanju najnovije igre ili akcioni filmovi. Povezivanje sa drugim uređajima je jednostavno i brzo, zahvaljujući HDMI i VGA priključcima, dok AMD FreeSync tehnologija osigurava da tvoje iskustvo bude bez prekida i trzanja.

Elegantan dizajn i mogućnost montaže na zid čine ovaj monitor savršenim dodatkom za tvoj prostor, bilo da je reč o kancelariji ili dnevnoj sobi. Uživaj u vrhunskom kvalitetu slike i naprednim funkcijama koje Dell SE2722H monitor nudi. Ne propusti priliku da poboljšaš svoje iskustvo gledanja i igranja - izaberi Dell SE2722H monitor za svoj sledeći korak u digitalnom svetu.
Dell SE2722H Monitor, 27", Full HD, AMD FreeSync
Dell SE2722H Monitor, 27", Full HD, AMD FreeSync
16.657,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka