LG Monitor 28MQ780-B 27.6 crni

LG Monitor 28MQ780-B 27.6" crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• IPS PANEL: Ovaj LG monitor dolazi sa IPS panelom koji pruža izvanrednu reprodukciju boja i široke uglove gledanja od 178°, kako horizontalno tako i vertikalno, omogućav... Pročitaj ceo opis
67.415,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

1

Cena je ažurirana danas od 12.30.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi
Ponuda prodavnice G Store Repair doo za proizvod LG Monitor 28MQ780-B 27.6" crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Osvetljenje (u cd/m2) Koliko je zračenje svetla svetiljke. Više=bolje.
300 cd/m2
Tip panela
IPS
Vreme odziva (u ms) Odzivno vreme je vreme koje treba TFT ćelija da se uključi ili isključi. Manje (brže) je bolje.
5 ms
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA0F6D
Prijavi grešku
• IPS PANEL: Ovaj LG monitor dolazi sa IPS panelom koji pruža izvanrednu reprodukciju boja i široke uglove gledanja od 178°, kako horizontalno tako i vertikalno, omogućavajući ti da uživaš u kristalno čistom prikazu bez obzira na tvoju poziciju.
• VISOKA REZOLUCIJA: Sa rezolucijom od 2560 x 1600 piksela, ovaj monitor ti nudi oštru i detaljnu sliku, što ga čini idealnim za profesionalne korisnike koji zahtevaju preciznost u radu, kao i za uživanje u visokokvalitetnom multimedijalnom sadržaju.
• BRZ ODZIV: Vreme odziva od 5ms (GtG) i osvežavanje od 60Hz osiguravaju glatko iskustvo bez zamućenja, što je posebno važno za igrače i one koji rade sa dinamičnim vizuelnim sadržajem.
• ERGONOMIJA: Podešavanje po visini, tilt, swivel i pivot funkcije omogućavaju ti da prilagodiš monitor svojim ergonomskim potrebama, smanjujući naprezanje i umor tokom dugih sati rada ili igre.
• MOGUĆNOST POVEZIVANJA: Sa HDMI i DisplayPort 1.4 konektorima, ovaj monitor ti pruža fleksibilnost i lakoću povezivanja sa različitim uređajima, dok USB Type-C port nudi dodatne mogućnosti za prenos podataka i punjenje.


Otkrij novu dimenziju gledanja sa LG 28MQ780-B monitorom. Sa dijagonalom ekrana od 27.6 inča i visokom rezolucijom, ovaj monitor ti donosi izuzetno kvalitetan prikaz za tvoj rad i zabavu. Zahvaljujući IPS panelu, boje su žive i tačne iz svakog ugla, dok visoka rezolucija osigurava kristalno čistu sliku.

Brzina odziva od 5ms i osvežavanje od 60Hz čine ovaj monitor savršenim izborom za igrače i profesionalce koji zahtevaju besprekornu izvedbu. Ergonomske opcije kao što su tilt, swivel, pivot i podešavanje po visini omogućavaju ti da prilagodiš monitor svojim potrebama, čineći radno okruženje udobnijim.

Mogućnost povezivanja je takođe na visokom nivou, sa HDMI i DisplayPort 1.4 konektorima, kao i USB Type-C portom koji ti omogućava lako povezivanje i punjenje uređaja. Bez obzira da li se baviš profesionalnim dizajnom, igrama ili jednostavno uživaš u multimediji, ovaj monitor će zadovoljiti sve tvoje potrebe.

Zakorači u svet visoke definicije i ergonomije sa LG 28MQ780-B monitorom. Uživaj u vrhunskom kvalitetu slike i prilagodi svoje radno mesto za maksimalnu produktivnost i udobnost. Ne propusti priliku da poboljšaš svoje korisničko iskustvo – izaberi LG monitor za svoj dom ili kancelariju.
LG Monitor 28MQ780-B 27.6" crni
LG Monitor 28MQ780-B 27.6" crni
67.415,00 DIN
u G Store Repair doo

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka