Switch Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Dobrodošli na ulice Njujorka, gde vlada najbolja pica i haos ÄŤoveka-mutanta. Na braći Turtle je da obnove mir u Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed!Novi mu... Pročitaj ceo opis
4.999,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana danas od 03.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Switch Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA0D6F
Prijavi grešku
Dobrodošli na ulice Njujorka, gde vlada najbolja pica i haos ÄŤoveka-mutanta. Na braći Turtle je da obnove mir u Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed!Novi mutanti (ili kako su ih KornjaÄŤe skovali, Mewbies) su dobro radili što su ih graÄ‘ani prihvatili. Ali to se sve promenilo kada su neki mutanti poÄŤeli da prave haos. Od kanalizacije do nebodera, nijedan kutak nije siguran od nereda koji curi kroz grad. Na njemu je napisano TCRI korporacija. Sada je na neustrašivoj ÄŤetvorici da oslobode svoje jedinstvene nindĹľa veštine i zaustave ludilo pre nego što odnos ÄŤoveka i mutanta za koji su radili ode u vodu. Iskoristite taj adrenalin koji vam struji kroz vene da spasite grad i zatraĹľite pomoć od Ejprila i Splintera. Bez obzira da li ste iskusan nindĹľucu majstor ili nindĹľa na treningu, moĹľete da proÄ‘ete kroz ovu novu igru svaÄ‘alica punu akcije igrajući solo ili u lokalnom reĹľimu saradnje. Smešten u univerzumu Mutant Maihem, ispunjen je akcijom, humorom i nostalgijom.
Switch Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
Switch Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
4.999,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka