MICROSOFT Windows 11 Home 64bit Eng Intl OEM (KW9-00632)

MICROSOFT Windows 11 Home 64bit Eng Intl OEM (KW9-00632)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• OPERATIVNI SISTEM: Windows 11 Home pruža svež i modern dizajn, sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji olakšava navigaciju i poboljšava tvoje korisničko iskustvo. Pročitaj ceo opis
16.999,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.20.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod MICROSOFT Windows 11 Home 64bit Eng Intl OEM (KW9-00632). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C9F87F
Prijavi grešku
• OPERATIVNI SISTEM: Windows 11 Home pruža svež i modern dizajn, sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji olakšava navigaciju i poboljšava tvoje korisničko iskustvo.

• 64-BITNA ARHITEKTURA: Ovaj operativni sistem je dizajniran za 64-bitnu arhitekturu, što znači da ćeš imati pristup naprednim performansama i mogućnostima koje su potrebne za savremeno računarstvo.

• ENGLESKI JEZIK: Verzija operativnog sistema je na engleskom jeziku, omogućavajući ti da koristiš globalno prihvaćen jezik za navigaciju i upotrebu različitih funkcija.

• MODERNI REDIZAJN: Uživaj u novom start meniju i traci sa zadacima, koji su redizajnirani kako bi ti pružili brz pristup aplikacijama i fajlovima koje najčešće koristiš.

• POVEZIVANJE I PRODUKTIVNOST: Windows 11 je stvoren da te približi ljudima i stvarima koje voliš, poboljšavajući tvoju produktivnost i pružajući ti vrhunsko iskustvo igranja.

Windows 11 Home je operativni sistem koji donosi revoluciju u načinu na koji koristiš svoj računar. Sa novim, modernim interfejsom i poboljšanom funkcionalnošću, tvoje svakodnevne aktivnosti postaće jednostavnije i intuitivnije. Bilo da radiš, igraš se ili komuniciraš, Windows 11 je tu da podrži tvoje ideje i omogući ti da ih ostvariš na najbolji mogući način.

Ovaj operativni sistem je dizajniran sa misijom da ti pruži najbolje korisničko iskustvo. Sa 64-bitnom arhitekturom, tvoj računar će raditi brže i efikasnije, omogućavajući ti da maksimalno iskoristiš svoje resurse.

Engleski jezik kao osnova ovog operativnog sistema omogućava ti da budeš deo globalne zajednice korisnika i da bez problema pristupaš sadržajima i aplikacijama. Moderni redizajn start menija i trake sa zadacima čini da se osećaš kao da imaš potpuno novi uređaj.

Zakorači u novu eru PC računara sa Windows 11 Home i otkrij kako tehnologija može da poboljša tvoj život. Iskoristi priliku da unaprediš svoje iskustvo rada na računaru - izaberi Windows 11 Home danas!
MICROSOFT Windows 11 Home 64bit Eng Intl OEM (KW9-00632)
MICROSOFT Windows 11 Home 64bit Eng Intl OEM (KW9-00632)
16.999,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka