LOGITECH Set tastatura i miš Signature MK650 Combo for Business beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BEŽIČNA POVEZANOST: Uživaj u slobodi kretanja sa bežičnim povezivanjem koje nudi Logitech MK650 Combo. Sa dometom do 10 m, rad bez kablova nikada nije bio lakši.
Pročitaj ceo opis
12.435,00 DIN -21 %
9.886,00 DIN
-21 %12.435,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod LOGITECH Set tastatura i miš Signature MK650 Combo for Business beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C9C80B
Prijavi grešku
• BEŽIČNA POVEZANOST: Uživaj u slobodi kretanja sa bežičnim povezivanjem koje nudi Logitech MK650 Combo. Sa dometom do 10 m, rad bez kablova nikada nije bio lakši.

• VISOKA EFIKASNOST: Opremljen sa Darkfield senzorom i podesivim DPI-om, ovaj set pruža precizno praćenje i prilagođavanje performansi miša tvojim potrebama.

• PERSONALIZACIJA: Sa šest prilagodljivih tastera i prečicama za personalizaciju, Logitech MK650 Combo omogućava ti da prilagodiš svoje radno okruženje za maksimalnu produktivnost.

• DUGOTRAJNOST: Izdržljivost je ključna, a sa vekom trajanja od 10 miliona klikova i pritisaka na tastere, kao i pouzdanošću MTTF većom od 150 hiljada sati, ovaj set je napravljen da traje.

• SIGURNOST: Logi Bolt tehnologija pruža visok nivo bezbednosti za tvoje bežične veze, osiguravajući da su tvoji podaci zaštićeni dok radiš.



Ako tražiš pouzdan i efikasan set tastature i miša, Logitech MK650 Combo je pravi izbor za tebe. Sa naprednom bežičnom tehnologijom, možeš se osloboditi kablova i uživati u radu sa udaljenosti do 10 m. Ovaj set je idealan za IT profesionalce i sve korisnike koji cene visoke performanse i kompaktnost.

Miš je opremljen sa Darkfield senzorom koji omogućava precizno praćenje na gotovo svim površinama, dok podesivi DPI osigurava da ćeš imati kontrolu koja ti je potrebna. Tastatura je dizajnirana sa ciljem da ti pruži više radnog prostora, a sa šest prilagodljivih tastera i personalizovanim prečicama, možeš da prilagodiš svoje radno okruženje po svojoj meri.

Izdržljivost je zagarantovana sa dugim vekom trajanja tastera i pouzdanošću koja prevazilazi industrijske standarde. A kada je reč o sigurnosti, Logi Bolt tehnologija ti pruža mir uma, znajući da su tvoji podaci zaštićeni.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje radno mesto sa Logitech MK650 Combo setom. Uživaj u kombinaciji udobnosti, efikasnosti i sigurnosti. Naruči svoj set danas i doživi novi nivo produktivnosti!
LOGITECH Set tastatura i miš Signature MK650 Combo for Business beli
LOGITECH Set tastatura i miš Signature MK650 Combo for Business beli
9.886,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka