GAN 356 X

GAN 356 X

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

GAN 356 X je dugo očekivani naslednik GAN Air SM modela. Ova 3x3x3 brza kocka je napunjena mnoštvom jedinstvenih, inovativnih tehnologija, uključujuc´i numerički IPG s... Pročitaj ceo opis

4.600,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C99AE4
Prijavi grešku

GAN 356 X je dugo očekivani naslednik GAN Air SM modela. Ova 3x3x3 brza kocka je napunjena mnoštvom jedinstvenih, inovativnih tehnologija, uključujuc´i numerički IPG sistem zatezanja i novi GAN magnetni sistem, set izmenljivih magnetnih kapsula. Plastična završna obrada je ažurirana na mat finiš sličan GAN-ovim novijim izdanjima.
Ova kocka takođe dolazi sa magnetnim kapsulama, providnom kutijom za kocke, kompletom GES matica, GES/GMS priručnikom, brošurom sa uputstvom za rešavanje.

Gan kocke su prestižne rubikove kocke i spadaju u najkvalitetnije kocke na svetu. Gan kocke je dizajnirao Ganiuan Jiang, pionir speedcubinga u Kini koje su osvojile mnoge nagrade i priznanja širom sveta. Gan kocke imaju najsavremeniju tehnologiju, kao što su podesive jačine magneta, sistemi zatezanja i funkcije pametne kocke. Bilo da ste početnik ili profesionalni speedcuber, sigurno će te pronaći odgovarajući model.
Sve GAN kocke nude glatko okretanje, preciznu kontrolu i izdržljivost. Ako želite da svoj speedcubing podignete na viši nivo, morate isprobati GAN kocke i pridružite se milionima korisnika koji veruju ovom brendu.

Specifikacije
Materijal: ABS plastika
Dimenzije: 3x3x3 kocka
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Kina
Zemlja porekla: Kina
GAN 356 X
GAN 356 X
4.600,00 DIN
u gadget4gift

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka