ASUS Kućište TUF Gaming GT502 belo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: ASUS TUF Gaming GT502 kućište podržava ATX, mikro ATX i Mini-ITX matične ploče, pružajući ti slobodu da izabereš idealnu platformu za tvoj gejming siste... Pročitaj ceo opis
22.425,00 DIN -21 %
17.611,00 DIN
-21 %22.425,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 10.28.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ASUS Kućište TUF Gaming GT502 belo. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Najveća veličina matične ploče
ATX
Veličina kućišta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C96C1E
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: ASUS TUF Gaming GT502 kućište podržava ATX, mikro ATX i Mini-ITX matične ploče, pružajući ti slobodu da izabereš idealnu platformu za tvoj gejming sistem.
• HARDVERSKI PROSTOR: Sa 4 ležišta za 3.5" HDD/SSD i 8 slotova za proširenje, ovo kućište ti omogućava da lako proširiš svoj sistem i povećaš skladišni kapacitet.
• SISTEM HLAĐENJA: Optimizovano za efikasno hlađenje, kućište podržava do 13 ventilatora i radijatore do 360 mm, osiguravajući da tvoje komponente ostanu hladne čak i tokom intenzivnog igranja.
• DIZAJN I ESTETIKA: Kaljeno staklo na prednjoj i bočnim stranama daje kućištu sofisticiran izgled, dok ti USB 3.2 Gen 2 Type-C port na prednjem panelu omogućava brz prenos podataka.
• MODULARNOST: Modularni dizajn kućišta omogućava ti laku instalaciju i nadogradnju komponenata, dok odvojivi remeni podržavaju težinu do 30 kg, što olakšava transport.

ASUS TUF Gaming GT502 belo kućište je pravi izbor za gejmere koji traže kvalitet, prostranost i efikasnost. Ovo Midi Tower kućište je dizajnirano da podrži različite konfiguracije, omogućavajući ti da izgradiš moćan gejming sistem po svojoj meri. Sa maksimalnom visinom CPU hladnjaka od 16.3 cm i maksimalnom dužinom grafičke karte od 40 cm, tvoje komponente će se savršeno uklopiti.

Paneli od kaljenog stakla ne samo da dodaju estetsku vrednost tvom gejming okruženju, već i omogućavaju lako praćenje rada sistema. Zahvaljujući prostranom unutrašnjem prostoru, možeš lako organizovati kabele i komponente, čime se postiže čist i uredan izgled.

Kućište je takođe opremljeno sa naprednim opcijama za hlađenje, uključujući podršku za višestruke ventilatore i radijatore, što ti omogućava da održavaš optimalnu temperaturu komponenata. Modularnost kućišta znači da možeš lako pristupiti svakom delu sistema, što olakšava nadogradnje i održavanje.

Zaključno, ASUS TUF Gaming GT502 kućište je savršen izbor za gejmere koji cene kvalitet i funkcionalnost. Njegov robustan dizajn i fleksibilne opcije hlađenja osiguravaju da tvoj sistem radi glatko i efikasno. Razmisli o ovom kućištu kao temelju za tvoj sledeći gejming poduhvat.
ASUS Kućište TUF Gaming GT502 belo
ASUS Kućište TUF Gaming GT502 belo
17.611,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka