JUMBO Kikiriki pečeni neslani 180g

JUMBO Kikiriki pečeni neslani 180g

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• ZDRAVA UŽINA: Uživaj u zdravom i ukusnom obroku sa Jumbo Kikiriki pečenim neslanim. Idealno za one koji vode računa o unosu soli.
• PRIRODNI SASTOJCI: Izaberi prirod...
Pročitaj ceo opis
187,00 DIN -20 %
149,00 DIN
-20 %187,00 DIN
sa dostavom 498,00 DIN
Cena sa dostavom
498,00 DIN
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.20.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod JUMBO Kikiriki pečeni neslani 180g. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C95B35
Prijavi grešku
• ZDRAVA UŽINA: Uživaj u zdravom i ukusnom obroku sa Jumbo Kikiriki pečenim neslanim. Idealno za one koji vode računa o unosu soli.
• PRIRODNI SASTOJCI: Izaberi prirodno, izaberi kikiriki koji dolazi direktno iz prirode, bez dodatih veštačkih sastojaka i konzervansa.
• ENERGETSKI SNACK: Sa 180g ove hranljive grickalice, dobijaš energiju potrebnu za sve dnevne aktivnosti, bilo da si na poslu ili u pokretu.
• SRPSKI PROIZVOD: Podrži domaću proizvodnju odabirom Jumbo Kikiriki pečenog neslanog, proizvedenog u Srbiji sa ponosom i kvalitetom.
• UNIVERZALNA PRIMENA: Savršen kao dodatak jelima, za pripremu zdravih deserata ili kao samostalna užina u bilo koje doba dana.

Tražiš zdravu i ukusnu užinu koja će te držati sitim i dati ti energiju bez nepotrebnog soli? Jumbo Kikiriki pečeni neslani je pravi izbor za tebe. Bez dodatih aroma i soli, ovaj kikiriki je idealan za sve koji vode računa o svom zdravlju i ishrani.

Uzmi pauzu od svakodnevnog stresa i zasladite dan sa ovim prirodnim, suvopečenim kikirikijem. Njegova prirodna tekstura i ukus zadovoljiće tvoje nepce bez griže savesti. Prijatelj tvoje figure i zdravlja, Jumbo Kikiriki je užina kojoj ćeš se uvek vraćati.

Bilo da si na poslu, u školi ili na izletu, ovaj energetski snack je praktičan i lako prenosiv. Sa 180g u pakovanju, imaš dovoljno da podeliš sa prijateljima ili uživaš sam. Jumbo Kikiriki pečeni neslani je tu da ti pruži energiju kad god ti zatreba.

Podrži domaću ekonomiju i izaberi kvalitetan proizvod iz Srbije. Jumbo Kikiriki pečeni neslani je višestruko koristan - kao zdrava užina ili kao dodatak raznim jelima. Ne čekaj, učini svoju ishranu boljom već danas!
JUMBO Kikiriki pečeni neslani 180g
JUMBO Kikiriki pečeni neslani 180g
149,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka