GORENJE Seckalica S501GW bela

GORENJE Seckalica S501GW bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BEZBEDNOST: Seckalica GORENJE S501GW je dizajnirana sa sigurnosnim prekidačem koji osigurava da se uređaj može koristiti bez rizika od neželjenog pokretanja.
• PRAKT...
Pročitaj ceo opis
2.990,00 DIN -13 %
2.599,00 DIN
-13 %2.990,00 DIN
sa dostavom 2.948,00 DIN
Cena sa dostavom
2.948,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GORENJE Seckalica S501GW bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C92DF2
Prijavi grešku
• BEZBEDNOST: Seckalica GORENJE S501GW je dizajnirana sa sigurnosnim prekidačem koji osigurava da se uređaj može koristiti bez rizika od neželjenog pokretanja.
• PRAKTIČNOST: Opremljena mericom, ova seckalica ti omogućava da precizno odmeriš sastojke, dok je njeno čišćenje jednostavno jer je bezbedna za pranje u sudomašini.
• KONTROLA: Sa dugmetom za instant uključivanje i turbo dugmetom za pojačavanje snage, imaš potpunu kontrolu nad procesom sečenja, što olakšava pripremu raznih jela.
• EFIKASNOST: Opremljena oštrim nožem, seckalica obezbeđuje brzo i efikasno sečenje sastojaka, štedeći ti vreme i trud u kuhinji.
• STABILNOST: Gumirane nogice na dnu seckalice osiguravaju stabilnost uređaja tokom upotrebe, sprečavajući klizanje i potencijalne nesreće.

Seckalica GORENJE S501GW je savršen dodatak tvojoj kuhinji, koji će ti pomoći da brzo i lako pripremiš omiljene recepte. Sa dužinom priključnog kabla od 1000 mm, imaš slobodu da je postaviš tamo gde ti najviše odgovara. Uz intuitivno upravljanje, koje uključuje dugme za instant uključivanje sa osiguračem i turbo opciju za dodatnu snagu, ova seckalica je idealna za brzo sečenje voća, povrća ili drugih sastojaka.

Njena praktičnost se ogleda i u lakoći čišćenja, jer je kompatibilna sa sudomašinom, što znači da nećeš gubiti vreme na ručno pranje. Osim toga, merica ti pomaže da uvek imaš tačnu količinu sastojaka za tvoje kulinarske kreacije.

Zahvaljujući efikasnom nožu, seckanje je brzo i precizno, a gumirane nogice garantuju da seckalica ostaje na mestu dok ti stvaraš magiju u kuhinji. Ne dozvoli da te priprema hrane usporava - GORENJE S501GW je tu da ti uštedi vreme i energiju.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarsko iskustvo. Dodaj GORENJE S501GW seckalicu u svoju kolekciju kuhinjskih aparata i uživaj u jednostavnosti pripreme svakog obroka.
GORENJE Seckalica S501GW bela
GORENJE Seckalica S501GW bela
2.599,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka