Skuter Vespa GST Super Sport Green CAN0135

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Vespa na akumulator u Green boji za decu učiniće igru zabavnom avanturom. Ovaj super moderan skuter ima nožnu pedalu za gas. Okrenite prekidač za na... Pročitaj ceo opis

10.180,00 DIN
Proizvođač
Tip vozila
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C92B6E
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Vespa na akumulator u Green boji za decu učiniće igru zabavnom avanturom. Ovaj super moderan skuter ima nožnu pedalu za gas. Okrenite prekidač za napajanje i pritisnite pedalu da biste krenuli. Osim toga, pomoćni točkovi daju dodatnu stabilnost. Elegantna igračka u Vespa stilu ima svetla i zabavne zvuke, kao i izgled prave Vespe. Ružičasta boja i crne karakteristike imaju lep, usklađen stil. Uključen je i 6V punjač za praktičnu pripremu ovog interaktivnog skutera za sledec´u avanturu. Ova Vespa Ride-On sigurno c´e oduševiti vaše dete.

Napravite svoj buldozer – Deci ce biti zabavno da koriste srafciger da odvoje delove automobila i ponovo ih sastave

Busilica sluzi za odvrtanje srafova sa automobila, moze praviti realisticne zvuke busilice, a auto je sa muzikom i svetlosnim efektima.

Dimenzije okvirno: 35x15x12cm

Igračka namenjena za mališane, ali i za celu porodicu. Trenira motoriku i preciznost. Poenta igre je da svako ubaci svoju odabranu boju u koš. Set sadrži postolje od plastike, pet korpica različitih boja i deset loptica.

Testo za igru je kreativan set za modeliranje. Uz pomoć kalupa i pribora za modeliranje mogu se napraviti razni oblici i figurice

Neka zabava bude još bolja sa duplim kolicima za lutke Milo, u isto vreme vaša mala mama može da gura dve bebe, bebe mogu da leže, da sede, da budu jedna iza druge ili da budu jedna naspram druge. Zabavi nikad kraja sa Milo duplim kolicima za lutke!

Male plastelin teglice, u šest boja, koji se može koristiti za kreativnu igru ili kao dopuna nekom od postojećih setova za kreativnu igru koji su tematski usmereni.

Sjajna igračka za poklon: kvalitetna i zanimljiva!

Ponesite ga bilo gde uz pomoć ručke

Igračkeživotinje su od čvrste gume, verno odrađene

Dimenzije pakovanja su 41x14cm

Skuter Vespa GST Super Sport Green CAN0135
Skuter Vespa GST Super Sport Green CAN0135
10.180,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka