Olovo Carp Zvezda 50g ML CSB

Olovo Carp Zvezda 50g ML CSB

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Dostava na teritoriji cele Srbije Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 8.000 din Sigurnost i snabdevenost. Magnum osvnovan 1991. godineCARP LEAD ML je olo... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C9262F
Prijavi grešku
Dostava na teritoriji cele Srbije Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 8.000 din Sigurnost i snabdevenost. Magnum osvnovan 1991. godineCARP LEAD ML je olovo namenjeno za šaranski ribolov. Izradjeno je od kvalitetnog olova. Namenjeno je za pretraživanje i odredjivanje konfiguracije dna,kao i otkrivanje prepreka na mestu za ribolov. Pošto se koristi u kombinaciji sa Markerom služi i za odredjivanje dubine i pozicioniranje mesta za ribolov.Naziva se i MARKER olovo. Radi pravilnog vezivanja marker sistema virbla je ulivena direktno u olovo.Izradjuje se u više gramaža i prilično je precizno (+-3%) od obeležene gramaže.pošto se radi i u manjim gramažama može se koristiti prilikom feeder ribolova za pripremu i obeležavanje mesta.Plastificirano je veoma kvalitetnom plastifikacijom u boji vodenog dna,što ga čini manje uočljivim.Plastifikacija je otporna na habanje.
Težina: 50gr Deklaracija:Proizvođač: C.S.B. Mladenovac
Uvoznik:
Zemlja porekla: Srbija
Zemlja uvoza:
Barkod:
Olovo Carp Zvezda 50g ML CSB
Olovo Carp Zvezda 50g ML CSB
105,00 DIN
u Magnumserbia

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka