REDRAGON Bežični miš i podloga za miša M652-BA crno-crveni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BEŽIČNA SLOBODA: Uživaj u slobodi kretanja sa 2.4G bežičnim optičkim mišem iz REDRAGON M652-BA seta, koji ti pruža do 10 m domet bez zapetljavanja kablova.

• PRI...
Pročitaj ceo opis
3.368,00 DIN -25 %
2.534,00 DIN
-25 %3.368,00 DIN
sa dostavom 2.883,00 DIN
Cena sa dostavom
2.883,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 13.20.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod REDRAGON Bežični miš i podloga za miša M652-BA crno-crveni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta senzora
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8F689
Prijavi grešku
• BEŽIČNA SLOBODA: Uživaj u slobodi kretanja sa 2.4G bežičnim optičkim mišem iz REDRAGON M652-BA seta, koji ti pruža do 10 m domet bez zapetljavanja kablova.

• PRILAGODLJIVI DPI: Podesi brzinu kursora po svojoj meri zahvaljujući 5 nivoa DPI-a, koji se kreću od 800 do 2400, omogućavajući ti preciznost u svakom zadatku.

• DUGOTRAJNOST: Zaboravi na česte zamene baterija, jer ovaj miš ima dug vek trajanja sa uštedom energije u režimu mirovanja, što ga čini pouzdanim partnerom u radu i igri.

• KOMPATIBILNOST: Bez brige o kompatibilnosti, jer REDRAGON miš podržava širok spektar operativnih sistema, uključujući Windows, Linux i Mac, što ga čini savršenim izborom za različite korisnike.

• KVALITETNA PODLOGA: Priložena podloga za miša je ultra glatka, periva i sa opšivenim ivicama, što ti garantuje stabilnost i dugotrajnost tokom intenzivne upotrebe.

REDRAGON M652-BA bežični miš i podloga za miša su savršen spoj funkcionalnosti i udobnosti. Bežična tehnologija ti omogućava da se oslobodiš ograničenja kablova, dok prilagodljivi DPI osigurava da tvoj miš reaguje baš onako kako ti želiš. Dugotrajna baterija i energetska efikasnost čine ovaj miš idealnim za dugotrajnu upotrebu, bez potrebe za stalnim punjenjem ili zamenom baterija.

Kompatibilnost sa različitim operativnim sistemima znači da ćeš moći da koristiš ovaj miš na skoro svakom računaru. A kada je reč o podlozi, njena izdržljivost i mogućnost pranja pod vodom pružaju ti lakoću održavanja i konstantnu čistoću radnog prostora.

Zaokruži svoje računarsko iskustvo sa REDRAGON M652-BA setom koji ti donosi udobnost i preciznost u svakom kliku. Ne propusti priliku da unaprediš svoj radni prostor ovim elegantnim i efikasnim dodatkom. Klikni i osiguraj sebi neometan rad i igru već danas!
REDRAGON Bežični miš i podloga za miša M652-BA crno-crveni
REDRAGON Bežični miš i podloga za miša M652-BA crno-crveni
2.534,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka