GENIUS Set bežični zvučnici + daljinski upravljač SP-HF2800 BT 2.0 crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• AKTIVNI SISTEM: GENIUS Set bežični zvučnici pružaju visokokvalitetan zvuk zahvaljujući 2.0 audio sistemu i snazi od 60 W. Uživaj u kristalno čistim tonovima i snaž... Pročitaj ceo opis
12.903,00 DIN -21 %
10.162,00 DIN
-21 %12.903,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.34.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GENIUS Set bežični zvučnici + daljinski upravljač SP-HF2800 BT 2.0 crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8F56D
Prijavi grešku
• AKTIVNI SISTEM: GENIUS Set bežični zvučnici pružaju visokokvalitetan zvuk zahvaljujući 2.0 audio sistemu i snazi od 60 W. Uživaj u kristalno čistim tonovima i snažnim basovima koji će oplemeniti svaki tvoj muzički doživljaj.

• BEŽIČNA POVEZIVOST: Opremljeni sa Bluetooth i Wi-Fi tehnologijom, ovi zvučnici omogućavaju lako povezivanje sa tvojim pametnim uređajima. Slušaj svoje omiljene pesme bez nepotrebnih kablova i uživaj u slobodi koju pruža bežično povezivanje.

• RAZNOVRSNI PRIKLJUČCI: Pored bežičnih opcija, zvučnici dolaze sa različitim ulaznim i izlaznim priključcima, uključujući RCA i USB, što ti omogućava da ih lako povežeš sa različitim audio uređajima.

• DALJINSKI UPRAVLJAČ: Upravljaj svojim zvučnicima iz udobnosti fotelje pomoću priloženog daljinskog upravljača. Kontrola jačine zvuka i izbor pesama nikada nije bio jednostavniji.

• KVALITETAN DIZAJN: Elegantni crni zvučnici sa dimenzijama 384 mm x 168 mm x 145 mm savršeno će se uklopiti u svaki prostor, a kvalitetna izrada garantuje dugotrajnost i izdržljivost.

Uživaj u vrhunskom zvučnom iskustvu sa GENIUS Set bežičnim zvučnicima. Ovi aktivni zvučnici nude impresivan frekventni opseg od 65 Hz do 20 kHz, što znači da nećeš propustiti nijedan ton iz svojih omiljenih pesama. Zahvaljujući modernoj tehnologiji povezivanja, možeš lako strimovati muziku sa svog telefona ili tablet računara.

Zvučnici su dizajnirani tako da se lako uklapaju u svaki enterijer, a njihova kompaktnost omogućava postavljanje na bilo koju policu ili sto. Ne brini o komplikovanim instalacijama, GENIUS zvučnici su spremni za upotrebu čim ih izvadiš iz kutije.

Uz priloženi daljinski upravljač, kontrola zvuka nikada nije bila lakša. Podesi jačinu zvuka, izaberi pesmu ili se jednostavno opusti i prepusti uživanju u muzici.

Ne propusti priliku da poboljšaš svoje audio iskustvo. GENIUS Set bežični zvučnici su savršen izbor za svakog ljubitelja muzike. Klikni i dodaj ih u svoju korpu – tvoje novo muzičko putovanje počinje ovde!
GENIUS Set bežični zvučnici + daljinski upravljač SP-HF2800 BT 2.0 crni
GENIUS Set bežični zvučnici + daljinski upravljač SP-HF2800 BT 2.0 crni
10.162,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka