PHILIPS slušalice TAUH201WT/00 (Crne)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KVALITET ZVUKA: Uživaj u kristalno čistom zvuku dok slušaš omiljenu muziku ili obavljaš pozive. Philips slušalice TAUH201WT/00 pružaju frekvencijski opseg od 20 do 2000... Pročitaj ceo opis
3.224,00 DIN -25 %
2.419,00 DIN
-25 %3.224,00 DIN
sa dostavom 2.768,00 DIN
Cena sa dostavom
2.768,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod PHILIPS slušalice TAUH201WT/00 (Crne). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8F4E2
Prijavi grešku
• KVALITET ZVUKA: Uživaj u kristalno čistom zvuku dok slušaš omiljenu muziku ili obavljaš pozive. Philips slušalice TAUH201WT/00 pružaju frekvencijski opseg od 20 do 20000 Hz, obezbeđujući bogat i detaljan zvuk.

• UDOBNO NOŠENJE: Sa trakama koje se postavljaju preko glave, ove slušalice su dizajnirane za dugotrajnu udobnost. Zatvoreni akustični sistem osigurava da tvoje slušno iskustvo ostane intimno i lično, bez spoljnih ometanja.

• PRAKTIČAN MIKROFON: Integrisani mikrofon omogućava ti da lako prelaziš sa slušanja muzike na telefonske pozive, što ih čini savršenim izborom za multitasking. Budi uvek dostupan bez potrebe za dodatnim uređajima.

• ŽIČNA POVEZIVANOST: Pouzdana žična tehnologija povezivanja sa hromiranom presvlakom kontakata konektora garantuje stabilnu konekciju bez straha od prekida signala koji su česti kod bežičnih uređaja.

• PHILIPS KVALITET: Veruj u kvalitet koji dolazi sa brendom Philips. Ove slušalice su izdržljive i napravljene da pruže kvalitetan zvuk i udobnost pri svakodnevnoj upotrebi.

U potrazi si za slušalicama koje će ti pružiti izvanredan zvuk i udobnost tokom celog dana? Philips slušalice TAUH201WT/00 su pravi izbor za tebe. Sa njima možeš uživati u muzici, podcastima ili obavljati pozive bez kompromisa na kvalitetu zvuka ili udobnost.

Dizajnirane sa pažnjom prema detaljima, ove slušalice su savršene za dugotrajno nošenje. Zatvoreni akustični sistem osigurava da se potpuno prepustiš zvucima koje voliš, bez ometanja iz spoljnog okruženja. Integrisani mikrofon dodaje praktičnost, omogućavajući ti da bez prekida pređeš sa muzike na pozive.

Žična povezivanost pruža stabilnost i pouzdanost koju očekuješ od premium slušalica. Ne brini o bateriji ili prekidima signala - samo se poveži i odmah uživaj u omiljenim melodijama.

Izaberi Philips slušalice TAUH201WT/00 za neprikosnoveni kvalitet zvuka i udobnost koju pruža jedan od vodećih brendova na tržištu. Dodaj ih u svoju kolekciju i doživi razliku koju pruža Philips. Klikni i naruči odmah!
PHILIPS slušalice TAUH201WT/00 (Crne)
PHILIPS slušalice TAUH201WT/00 (Crne)
2.419,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka