GENIUS Zvučnici SW-HF5.1 4800 v2 braon

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• AKTIVNI SISTEM: GENIUS SW-HF5.1 4800 v2 pruža izvanredno iskustvo slušanja sa svojim 5.1 sistemom zvučnika. Sa ukupnom snagom od 125W RMS, ovaj set je savršen za sve tv... Pročitaj ceo opis
17.285,00 DIN -19 %
13.942,00 DIN
-19 %17.285,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.05.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GENIUS Zvučnici SW-HF5.1 4800 v2 braon. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8F415
Prijavi grešku
• AKTIVNI SISTEM: GENIUS SW-HF5.1 4800 v2 pruža izvanredno iskustvo slušanja sa svojim 5.1 sistemom zvučnika. Sa ukupnom snagom od 125W RMS, ovaj set je savršen za sve tvoje audio potrebe.
• KVALITET ZVUKA: Uživaj u kristalno čistom zvuku sa frekventnim opsegom od 40Hz do 20kHz i odnosom signal-šum od 90dB. Ovi zvučnici će oživeti tvoju omiljenu muziku, filmove i igre.
• ELEGANTAN DIZAJN: Drveno kućište zvučnika ne samo da doprinosi boljem kvalitetu zvuka, već i dodaje sofisticiranu notu tvom prostoru. Elegantan braon finiš se lako uklapa u svaki enterijer.
• KONTROLA ZVUKA: Prilagodi jačinu zvuka prema svojim željama pomoću bežičnog kontrolera. LED ekran ti omogućava da lako vidiš postavke, dok ti daljinski upravljač pruža udobnost upravljanja iz tvoje fotelje.
• POVEZIVOST: Poveži svoje uređaje bez muke zahvaljujući dva analogni ulaza. Bilo da je reč o DVD plejeru, igraćoj konzoli, računaru ili MP3 plejeru, GENIUS zvučnici su spremni za akciju.


Otkrij potpuno novo iskustvo zvuka sa GENIUS SW-HF5.1 4800 v2 zvučnicima. Ovaj moćan 5.1 sistem donosi ti bogat i detaljan zvuk koji će obogatiti svaki trenutak proveden uz tvoje omiljene sadržaje. Sa snagom od 125W RMS, ovi zvučnici su sposobni da ispune prostoriju dinamičnim zvukom.

Svaki element ovog sistema je pažljivo dizajniran da pruži optimalan zvuk. Drveno kućište ne samo da izgleda stilski, već i poboljšava akustične performanse. Uz to, jednostavne kontrole i LED ekran čine korišćenje ovih zvučnika izuzetno lako.

Bez obzira da li planiraš veče uz filmove, maratonsko igranje igara ili opuštanje uz muziku, GENIUS zvučnici su pravi izbor za tebe. Povezivanje sa različitim uređajima je brzo i jednostavno, što ti omogućava da maksimalno iskoristiš potencijal ovog sistema.
GENIUS Zvučnici SW-HF5.1 4800 v2 braon
GENIUS Zvučnici SW-HF5.1 4800 v2 braon
13.942,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka