REDRAGON Slušalice Zeus-X crne

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• 7.1 SURROUND-SOUND: Uživaj u vrhunskom audio iskustvu sa Redragon Zeus-X slušalicama koje pružaju 7.1 prostorni zvuk. Doživi svaki detalj u igri ili muzici sa bogatim i... Pročitaj ceo opis
10.370,00 DIN -22 %
8.136,00 DIN
-22 %10.370,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod REDRAGON Slušalice Zeus-X crne. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8EEBB
Prijavi grešku
• 7.1 SURROUND-SOUND: Uživaj u vrhunskom audio iskustvu sa Redragon Zeus-X slušalicama koje pružaju 7.1 prostorni zvuk. Doživi svaki detalj u igri ili muzici sa bogatim i slojevitim zvučnim efektima.

• SNAŽNI DRAJVERI: Opremljene sa 53mm audio drajverima, ove slušalice obezbeđuju širok frekvencijski opseg i zvuk visoke definicije, omogućavajući ti da čuješ svaki zvuk sa izuzetnom vernosti.

• KONTROLA ZVUKA: Nezavisna linijska kontrola omogućava ti da jednostavno prilagodiš jačinu zvuka, isključiš mikrofon ili promeniš RGB režim, sve to bez ometanja tvoje igre ili rada.

• MIKROFON ZA PONIŠTAVANJE BUKE: Komuniciraj jasno i bez izobličenja zahvaljujući mikrofonu koji efikasno poništava buku, čineći tvoj glas kristalno čistim tokom razgovora ili igre.

• UDOBNOST I DIZAJN: Redragon Zeus-X slušalice dizajnirane su sa fokusom na udobnost, zahvaljujući podesivoj traci za glavu i mekanim jastučićima koji omogućavaju dugotrajno nošenje bez nelagodnosti.



U potrazi si za slušalicama koje će ti pružiti ne samo kvalitetan zvuk, već i udobnost tokom dugih sati korišćenja? Redragon Zeus-X slušalice su pravi izbor za tebe. Sa naprednom 7.1 Surround-Sound tehnologijom, osetićeš svaki zvuk kao da si u središtu akcije, bilo da je u pitanju igra, film ili muzika.

Zahvaljujući moćnim drajverima od 53 mm, ove slušalice pružaju izuzetno bogato zvučno polje sa visokom definicijom, omogućavajući ti da čuješ nijanse koje su ti do sada možda promakle. Nezavisna linijska kontrola daje ti slobodu da brzo i lako prilagodiš zvuk prema svojim potrebama, čak i u sred igre.

Komunikacija sa saigračima ili prijateljima nikada nije bila jasnija, zahvaljujući mikrofonu za poništavanje buke koji osigurava da tvoj glas bude čist i razgovetan. Uz to, dizajn slušalica je prilagođen dugotrajnom nošenju, sa podesivom trakom za glavu i mekanim jastučićima koji pružaju maksimalnu udobnost.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje audio iskustvo. Izaberi Redragon Zeus-X slušalice i uživaj u svakom tonu sa stilom i komforom. Poseti naš sajt i otkrij više o ovom izvanrednom proizvodu.
REDRAGON Slušalice Zeus-X crne
REDRAGON Slušalice Zeus-X crne
8.136,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka