VIVAX Klima ACP-12CH35AERi bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITETI: Klima uređaj VIVAX ACP-12CH35AERi pruža izvanredne performanse sa kapacitetom hlađenja od 3.52 kW i grejanja od 3.81 kW, osiguravajući optimalnu temperaturu... Pročitaj ceo opis
52.592,00 DIN -18 %
43.290,00 DIN
-18 %52.592,00 DIN
sa dostavom 44.780,00 DIN
Cena sa dostavom
44.780,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod VIVAX Klima ACP-12CH35AERi bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dodatne karakteristike
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8ED99
Prijavi grešku
• KAPACITETI: Klima uređaj VIVAX ACP-12CH35AERi pruža izvanredne performanse sa kapacitetom hlađenja od 3.52 kW i grejanja od 3.81 kW, osiguravajući optimalnu temperaturu u tvom prostoru tokom cele godine.
• ENERGETSKA EFIKASNOST: Uz visoke SEER (6.8) i SCOP (4.2) koeficijente, ova klima spada u energetsku klasu A++ za hlađenje i A+ za grejanje, što znači da štedi energiju i smanjuje troškove.
• FUNKCIONALNOST: Opremljena sa Wi-Fi ready opcijom, jonizatorom za čist vazduh, automatskim režimom i I FEEL funkcijom, VIVAX klima ti omogućava kontrolu i komfor na dlanu.
• TIH RAD: Sa nivoom buke od samo 39 dB za unutrašnju jedinicu, ova klima radi izuzetno tiho, omogućavajući ti da uživaš u miru svog doma ili radnog prostora.
• DODATNE POGODNOSTI: Uz napredne funkcije kao što su samodijagnostika kvarova, turbo režim i tajmer, ova klima je dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost i lakoću korišćenja.

Tražiš pouzdanog partnera za hlađenje i grejanje prostora? VIVAX klima ACP-12CH35AERi je pravi izbor za tebe. Sa naprednim tehnološkim karakteristikama, ova klima osigurava visoku energetsku efikasnost i optimalnu klimatizaciju tvog doma ili kancelarije.

Uz ekološki gas R410A, klima je prijatelj okoline, a zahvaljujući različitim režimima rada, možeš lako prilagoditi njeno funkcionisanje svojim potrebama. Bilo da je reč o brzom hlađenju pomoću turbo režima ili održavanju konstantne temperature pomoću I FEEL funkcije, ova klima je dizajnirana da ti pruži maksimalnu udobnost.

Njen tih rad omogućava da uživaš u svakodnevnim aktivnostima bez ometanja, dok Wi-Fi ready opcija pruža mogućnost daljinskog upravljanja preko pametnog telefona ili tableta. Ne dozvoli da te vremenske promene iznenade. Izaberi VIVAX klimu i uživaj u savršenoj klimi tokom cele godine.

Poseti našu stranicu i saznaj više o ovom izvanrednom uređaju koji će unaprediti kvalitet tvog života.
VIVAX Klima ACP-12CH35AERi bela
VIVAX Klima ACP-12CH35AERi bela
43.290,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka