RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 Crna

RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 Crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• GEJMERSKA TASTATURA: Opremi se za igru sa RAMPAGE Gaming tastaturom KB-R66, dizajniranom da pruži vrhunsko iskustvo tokom dugih gejming sesija.

• ŽIČNA POVEZIVOS...
Pročitaj ceo opis
2.587,00 DIN -26 %
1.909,00 DIN
-26 %2.587,00 DIN
sa dostavom 2.258,00 DIN
Cena sa dostavom
2.258,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 16.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 Crna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Numeričke tipke
Osvetljenje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8EA18
Prijavi grešku
• GEJMERSKA TASTATURA: Opremi se za igru sa RAMPAGE Gaming tastaturom KB-R66, dizajniranom da pruži vrhunsko iskustvo tokom dugih gejming sesija.

• ŽIČNA POVEZIVOST: Pouzdana i brza, žična USB povezivost osigurava da nema kašnjenja ili prekida tokom najnapetijih trenutaka u igri.

• OSVETLJENJE: Uživaj u igrama čak i u mraku zahvaljujući osvetljenim tasterima ove tastature, koji dodaju stil i funkcionalnost tvojoj gejming postavci.

• EN (US) RASPORED: Standardni američki raspored tastera omogućava ti da se lako prilagodiš i brzo reaguješ, bez obzira na to koju igru igraš.

• DUŽINA KABLA: Sa kablom dužine 1.4 metra, imaš dovoljno prostora da se namestiš kako ti najviše odgovara, bez ograničenja pokreta.

RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 je stvorena za ozbiljne gejmere kao što si ti. Njena robustna konstrukcija i precizni tasteri omogućavaju ti da svaku igru doživiš na potpuno novi način. Žična povezivost obezbeđuje stabilnu i brzu reakciju, što je ključno u trenucima kada svaki milisekund broji.

Osvetljenje tastature ne samo da izgleda impresivno, već ti pomaže da ostaneš fokusiran i efikasan čak i u noćnim gejming maratonima. EN (US) raspored tastera je intuitivan i lako se navikavaš na njega, što ti omogućava da svoje veštine brzo preneseš u igru.

Dužina kabla od 1.4 metra ti daje slobodu da se namestiš kako ti najviše odgovara, bez da budeš vezan za jedno mesto. Ova tastatura je savršen izbor za tebe ako tražiš pouzdanog partnera u svetu gejminga.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje gejming iskustvo. RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 je tu da ti pruži prednost nad protivnicima. Klikni i saznaj više o ovom nezaobilaznom dodatku za tvoj gejming arsenal.
RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 Crna
RAMPAGE Gaming tastatura KB-R66 Crna
1.909,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka