BETHESDA Igrica PS5 Ghostwire Tokyo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Tokio su preplavile smrtonosne natprirodne sile, koje je prizvao opasni okultista, uzrokujuc´i da stanovništvo Tokija nestane u trenu. Udruži se sa moc´nim spiritualnim e... Pročitaj ceo opis
6.049,00 DIN -23 %
4.679,00 DIN
-23 %6.049,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 16.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod BETHESDA Igrica PS5 Ghostwire Tokyo. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS5
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E7F5
Prijavi grešku
Tokio su preplavile smrtonosne natprirodne sile, koje je prizvao opasni okultista, uzrokujuc´i da stanovništvo Tokija nestane u trenu. Udruži se sa moc´nim spiritualnim entitetom, i pomozi mu u njegovoj potrazi za osvetom i savladaj moc´an arsenal sposobnosti kako bi otkrio mračnu istinu koja stoji iza nestanka ljudi dok se suočavaš sa nepoznatim.
Ghostwire Tokyo te vodi od ultramodernog gradskog pejzaža do tradicionalnih hramova i uskih uličica, kroz zadivljujuc´e lep grad koji vrvi od Jokaija - osvetoljubivih duhova koji lutaju ulicama. Otkrij kultne znamenitosti kao što su šibuja prelaz i Tokijski toranj, prikazane sa neverovatnim detaljima i izgrađene da iskoriste prednosti tehnologije sledec´e generacije. Ovladaj kombinacijom elementarnih moc´i i veština lova na duhove kako bi se borio protiv natprirodne pretnje iz prvog lica.
BETHESDA Igrica PS5 Ghostwire Tokyo
BETHESDA Igrica PS5 Ghostwire Tokyo
4.679,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka