EA Igrica PS4 Grid Legends

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• UZBUDLJIVE TRKE: Uživaj u adrenalinu globalnih trkačkih izazova sa igricom GRID Legends za PS4. Oseti brzinu i strast prema vožnji u jednoj od najdinamičnijih trkačkih ... Pročitaj ceo opis
6.743,00 DIN -53 %
3.166,00 DIN
-53 %6.743,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod EA Igrica PS4 Grid Legends. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS4
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E5B5
Prijavi grešku
• UZBUDLJIVE TRKE: Uživaj u adrenalinu globalnih trkačkih izazova sa igricom GRID Legends za PS4. Oseti brzinu i strast prema vožnji u jednoj od najdinamičnijih trkačkih igara na tržištu.

• PRILAGOĐAVANJE: Kreiraj svoje trkačke izazove i prilagodi ih prema svojim željama. GRID Legends ti pruža mogućnost da dizajniraš trke koje odgovaraju tvom stilu i preferencijama.

• MULTIPLAYER MOD: Pozovi do 21 prijatelja i zajedno uživajte u multiplayer iskustvu. Takmičite se, sarađujte i delite nezaboravne trenutke na stazi.

• IMERZIVNA PRIČA: Budi deo uzbudljive virtuelne priče koja te vodi kroz različite izazove i avanture. GRID Legends kombinuje akciju i narativ na jedinstven način.

• KVALITETAN NASLOV: Igrica je proizvod poznatog proizvođača EA, što garantuje kvalitet i dugotrajnu zabavu. Model 653157 donosi ti vrhunsku trkačku simulaciju.

GRID Legends za PS4 je igra koja te stavlja u sedište profesionalnog vozača, nudeći ti priliku da osetiš uzbuđenje pravih trka. Sa mogućnošću prilagođavanja svakog aspekta trke, od vozila do staza, ova igra ti pruža kontrolu nad svojim trkačkim iskustvom.

Zahvaljujući naprednom multiplayer modu, možeš da se takmičiš ili sarađuješ sa prijateljima, što igru čini savršenom za druženje i stvaranje nezaboravnih trenutaka. GRID Legends te vodi kroz imerzivnu priču koja dodaje dubinu i emocionalni naboj svakoj trci.

Kao proizvod renomiranog proizvođača EA, GRID Legends stoji kao sinonim za kvalitet i zabavu. Uz model 653157, dobićeš igru koja je dizajnirana da zadovolji i najzahtevnije ljubitelje brzine i trkačkih simulacija.

Ne propusti priliku da postaneš legenda staza sa GRID Legends. Uživaj u nezaboravnom iskustvu vožnje i podeli ga sa prijateljima. Nabavi svoj primerak i započni trkačku avanturu već danas!
EA Igrica PS4 Grid Legends
EA Igrica PS4 Grid Legends
3.166,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka