GORENJE Ručni mikser M360CW

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SNAGA MOTORA: Sa motorom od 345 W, ovaj Gorenje ručni mikser M360CW pruža izvanredne performanse za sve tvoje potrebe mešanja, mućenja i pripreme raznih smesa.

•...
Pročitaj ceo opis
4.064,00 DIN -24 %
3.091,00 DIN
-24 %4.064,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod GORENJE Ručni mikser M360CW. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E0FD
Prijavi grešku
• SNAGA MOTORA: Sa motorom od 345 W, ovaj Gorenje ručni mikser M360CW pruža izvanredne performanse za sve tvoje potrebe mešanja, mućenja i pripreme raznih smesa.

• BRZINE I TURBO: Pet različitih brzina omogućava ti precizno kontrolisanje procesa mešanja, dok turbo dugme nudi instant pojačanje snage kada je potrebno brzo i intenzivno mešanje.

• DIZAJN I KOMFOR: Ergonomski dizajn i praktično rotirajuće dugme za regulaciju brzine čine ovaj mikser jednostavnim za upotrebu, dok prostor za smeštanje kabla doprinosi urednosti i komforu u kuhinji.

• LAKO ČIŠĆENJE: Mikser je dizajniran tako da se lako čisti i bezbedan je za pranje u sudomašini, što ti štedi vreme i olakšava održavanje higijene u kuhinji.

• KVALITET I TRAJNOST: Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj ručni mikser garantuje dugotrajnost i pouzdanost, što ga čini nezamenljivim pomoćnikom u pripremi tvojih omiljenih jela.

Otkrij kako Gorenje ručni mikser M360CW može transformisati tvoje kulinarsko iskustvo. Sa snagom od 345 W i pet nivoa brzine, ovaj mikser je savršen za sve tvoje recepte, od laganih krema do gustih testa. Turbo dugme je tu da ti pruži dodatnu snagu u trenucima kada je najpotrebnija, a jednostavna regulacija brzine čini ga izuzetno praktičnim.

Ergonomski oblikovan i lagan za rukovanje, ovaj mikser neće biti samo tvoj pomoćnik u pripremi hrane, već i elegantan dodatak tvojoj kuhinji. Prostor za smeštanje kabla osigurava da tvoj radni prostor ostane uredan i organizovan.

Zahvaljujući mogućnosti pranja u sudomašini, čišćenje miksera je brzo i jednostavno, što ti omogućava da više vremena provedeš uživajući u kulinarskim kreacijama, a manje u čišćenju. Izdržljiva plastika osigurava da će tvoj mikser izdržati test vremena i postati neizostavan deo tvoje kuhinje.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarske veštine sa Gorenje ručnim mikserom M360CW. Uživaj u jednostavnosti pripreme i savršenim rezultatima svaki put. Dodaj ga u svoju kolekciju kuhinjskih aparata i dozvoli sebi da budeš kreativan u kuhinji bez dodatnog napora.
GORENJE Ručni mikser M360CW
GORENJE Ručni mikser M360CW
3.091,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka