BE QUIET Napajanje System Power 10 Gold 850W BN330 crno

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• IZLAZNA SNAGA: 850W napajanje pruža stabilnu i pouzdanu energiju za tvoj sistem, omogućavajući bezbrižan rad i igranje.
• ENERGETSKA EFIKASNOST: Sa 80 Plus Gold sert...
Pročitaj ceo opis
16.083,00 DIN -21 %
12.706,00 DIN
-21 %16.083,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.44.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod BE QUIET Napajanje System Power 10 Gold 850W BN330 crno. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8DC4A
Prijavi grešku
• IZLAZNA SNAGA: 850W napajanje pruža stabilnu i pouzdanu energiju za tvoj sistem, omogućavajući bezbrižan rad i igranje.
• ENERGETSKA EFIKASNOST: Sa 80 Plus Gold sertifikatom, ovo napajanje garantuje visoku efikasnost i manju potrošnju energije, što rezultira nižim troškovima i hladnijim radom.
• TIHI RAD: Uživaj u gotovo nečujnom radu zahvaljujući tišinsko-optimizovanom 120mm be quiet! ventilatoru, koji je termostatski kontrolisan za savršen balans između hlađenja i tišine.
• STABILNOST NAPONA: Napredne tehnologije kao što su LLC i Synchronous Rectifier (SR), zajedno sa DC-to-DC konverzijom, osiguravaju stabilnost napona čak i pod velikim opterećenjima.
• PODRŠKA ZA GPU: Sa četiri PCIe 6+2pin konektora, podržava višestruke grafičke kartice, pružajući fleksibilnost i moć za najzahtevnije igrače i profesionalce.

Tražiš pouzdano napajanje koje će tvoj računar učiniti efikasnim i tišim? BE QUIET System Power 10 Gold 850W je pravi izbor za tebe. Sa izlaznom snagom od 850W, ovo napajanje je idealno za zahtevne korisnike koji cene stabilnost i efikasnost.

Zahvaljujući 80 Plus Gold sertifikatu, možeš biti siguran da će tvoj računar raditi efikasno, smanjujući potrošnju energije i troškove. Uz to, tišinsko-optimizovani ventilator obećava da će tvoj radni prostor ostati miran i bez nepotrebnog bučanja.

Stabilnost napona je ključna za dugotrajan i pouzdan rad računara. Sa naprednim tehnologijama i DC-to-DC konverzijom, BE QUIET System Power 10 Gold 850W osigurava da tvoj sistem radi bez ikakvih oscilacija u napajanju.

Ako si igrač ili profesionalac koji zahteva više od svog sistema, ovaj model sa podrškom za višestruke grafičke kartice pruža ti slobodu da izgradiš mašinu po svojoj meri. Ne dozvoli da tvoj sistem ostane bez snage koja mu je potrebna - izaberi BE QUIET System Power 10 Gold 850W. Klikni i osiguraj stabilnost i tišinu za svoj računar već danas!
BE QUIET Napajanje System Power 10 Gold 850W BN330 crno
BE QUIET Napajanje System Power 10 Gold 850W BN330 crno
12.706,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka