THQ Igrica Star Wars Jedi Knight Collection

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KLASIČNE IGRE: Uživaj u dve legendarnih Star Wars™ avanture u jednom paketu sa Star Wars™ Jedi Knight Collection. Postani deo galaktičkih bitaka i ovladaj veštinama Jed... Pročitaj ceo opis
4.098,00 DIN -24 %
3.118,00 DIN
-24 %4.098,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod THQ Igrica Star Wars Jedi Knight Collection. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8D3F3
Prijavi grešku
• KLASIČNE IGRE: Uživaj u dve legendarnih Star Wars™ avanture u jednom paketu sa Star Wars™ Jedi Knight Collection. Postani deo galaktičkih bitaka i ovladaj veštinama Jedi viteza.

• IKONIČNI LIKOVI: Susret sa poznatim junacima kao što su Lando Calrissian i Luke Skywalker u igri Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast. Oseti uzbuđenje dok se boriš rame uz rame sa legendama.

• JEDI VITEZ: Istraži svet Jedi akademije u igri Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy. Tvoj put od učenika do majstora Jedi ispunjen je izazovima i otkrićima.

• PROIZVOĐAČ: THQ Nordic je zaslužan za oživljavanje ovih klasika, pružajući ti kvalitetno gaming iskustvo na tvojoj PS4 konzoli.

• MPN & MODEL: Opremi svoju gaming kolekciju sa ovim izdanjem koje nosi MPN broj P4READNRD07687 i model 715108, garantujući autentičnost i originalnost.

Zaroni u svet Star Wars™ sa kolekcijom koja ti donosi dve nezaboravne igre. Jedi Knight II: Jedi Outcast te vodi na putovanje gde ćeš se boriti protiv sila tame, dok Jedi Academy nudi priliku da izgradiš svoju priču u Star Wars™ univerzumu. Sa ovim paketom, tvoje veštine sa svetlosnim mačem i moći Sile biće stavljene na krajnji test.

THQ Nordic ti pruža priliku da doživiš epske trenutke i krećeš se stazama legendarnih Jedi vitezova. Oseti adrenalin dok se suočavaš sa izazovima i otključavaš nove nivoe moći u igrama koje su definisale jednu eru.

Bez obzira da li si dugogodišnji fan Star Wars™ serijala ili tek počinješ svoju avanturu, Star Wars™ Jedi Knight Collection je savršen dodatak tvojoj gaming biblioteci. Uživaj u satima zabave i postani deo priče koja je očarala generacije.

Ne propusti priliku da postaneš deo Star Wars™ sage. Dodaj Star Wars™ Jedi Knight Collection u svoju kolekciju danas i neka Sila bude sa tobom!
THQ Igrica Star Wars Jedi Knight Collection
THQ Igrica Star Wars Jedi Knight Collection
3.118,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka